آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۶۴۶۵
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی

آقای رئیس مجلس جلوی تصویب لایحه ذبح تولید را بگیرید

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور خطاب به رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی به احتمال تشکیل مجدد وزارت بازرگانی واکنش نشان داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور پیرامون تشکیل وزارت بازرگانی خطاب به رئیس مجلس نامه ای منتشر کرد.

متن این نامه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

«و حق را به باطل درنیامیزید و حقیقت را با آنکه خود می‌دانید، کتمان نکنید.» سوره مبارکه بقره آیه 42

جناب آقای دکتر قالیباف

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

۱۰ آبان‌ماه سال گذشته بود که حضرتعالی پس از رأی نیاوردن استیضاح وزیر صمت، خبر از توقف پیگیری تشکیل وزارت بازرگانی داده و بیان کردید که جمع بندی تخصصی برای تفکیک وزارت صمت به دو وزارت‌خانه وجود ندارد.

در ادامه جنابتان پس از رأی نیاوردن دو فوریت سازمان بازرگانی و تنظیم بازار، به علت آن که می‌دانستید ساختار بازرگانی مستقل ذاتاً ساختاری واردات محور، ضد خودکفایی و در هم شکننده کمر تولید است در نامه‌ای به رئیس جمهور خواستار ارسال لایحه «وزارت بازرگانی داخلی و تنظیم بازار» شدید. با این حال دولت بدون هر گونه توجهی لایحه وزارت بازرگانی (هم داخلی و هم خارجی) را به مجلس ارسال کرد تا عزم خود را برای طی کردن مسیر دولت قبل و گشودن باب واردات افسارگسیخته نشان دهد.

با توجه به آنکه جنابعالی در جلسه رأی به دو فوریت لایحه تشکیل وزارت بازرگانی حضور نداشتید؛ و این که شما نسبت به عدم توفیق این ساختار در مدیریت بازار و بهبود معیشت مردم آگااه هستید، دیگر انتظار انفعال از شما نمی‌رود.

هم اکنون که مدیران دولت به جای تحقق شعار رشد تولید، مسیر غلط دولت مدعیان تدبیر را طی می‌کند، امید است تا جنابتان از حیثیت مجلس دفاع کنید و با حضور قاطعانه جلوی تصویب لایحه ذبح تولید (تشکیل وزارت بازرگانی) را بگیرید که تاریخ بهترین قضاوت کننده است.

ومن‌الله‌التوفیق

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار