کد خبر:۱۰۸۷۳۷۹
در نشست رؤسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور؛

دهقانی فیروزآبادی: باید به جای زیرساخت، فکر هم‌افزا ایجاد کنیم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور گفت: به نظرم زیرساخت‌ها را بیش از اندازه توسعه داده‌ایم و باید سراغ راه حل‌های هم افزا برویم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی در نشست رؤسای پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور گفت: در بحث تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان به ۳ تقسیم بندی رسیده ایم؛ نخست شرکت‌های معمول، شرکت‌هایی که رشد متوسط دارند و شرکت‌هایی با رشد عالی. بنا داریم نظام تأمین مالی شرکت‌ها را ارتقا دهیم و اعتبارات را نقطه زن‌تر به شرکت‌ها تخصیص دهیم.

وی با اشاره به تقسیم بندی جدید پارک‌های علم و فناوری گفت:  باید از طبقه بندی نوعی شرکت‌ها بپرهیزیم و دیگر به جای شرکت دانش بنیان نوع یک، نوع دو و نوع در نظام جدید، شرکت‌ها به ۳ دسته نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

وی با اشاره به معافیت مالیاتی شرکت‌های دانش بنیان گفت: اینکه اگر برای همه شرکت‌های دانش بنیان معافیت مالیاتی صادر کنیم، هزینه اش کمتر از ۱۰۰ میلیارد تومان می‌شود. در سال گذشته ۱،۲۰۰ میلیارد تومان معافیت مالیاتی شرکت‌های دانش بنیان‌ها را صادر کردیم.

دهقانی با تاکید بر فکر‌های هم‌افزا در ایجاد زیرساخت گفت:: در کشور شاید بیش از ده‌ها دیتاسنتر، هزاران تجهیز ساخت و تولید و ده‌ها کلین روم وجود دارد و به طور مثال کلین رومی که باید ۲۴ ساعته کار کند فقط ۶ ساعت فعال است. به نظرم زیرساخت‌های بیش از اندازه توسعه داده ایم و باید سراغ راه حل‌های هم افزا برویم. به طور مثال در یک استان یا مجموعه و یا در چند استان همجوار یک زیرساخت کلان داشته باشیم که در خاورمیانه مطرح باشد.

وی با شاره به برنامه معاونت علمی به جهت بازدید از پار ک‌های علم و فناوری استانی گفت: باید به استان‌های دیگر کشور توجه بیشتری کنیم. بنا داریم در ۱۰ استان طرح برش استانی اقتصاد دانش بنیان را به صورت پایلوت اجرا کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار