آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۷۱۳۷
میرزایی در گفتگو با دانشجو بیان کرد:

تقویت سیستم ایمنی کودکان در فصل سرما/دانش آموزان از آنتی بیوتیک‌های طبیعی غافل نشوند+فیلم

پزشک طب سنتی گفت: در ایران باستان مصرف شلغم در فصل سرد جزو فرهنگ ما بوده است. من تضمین میکنم کسی که دائما از شلغم استفاده می‌کند، دچار بیماری‌های سخت ویروسی و باکتریایی نشود.

تقویت سیستم ایمنی کودکان در فصل سرما/دانش آموزان از آنتی بیوتیک‌های طبیعی غافل نشوند+فیلمبه گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احسان میرزایی، پزشک طب سنتی در رابطه با تقویت سیستم ایمنی کودکان و دانش‌آموزان اظهار داشت: برای کودکان و نوجوانان یک توصیه مهم دارم. معمولا مزاج بچه‌ها خیلی با شلغم و کدو حلوایی جو نیست. اما اگر می‌خواهید که بیماری به سراغ شما نیاید، چند تا آنتی‌بیوتیک خونگی و دم دستی بسیار موثر وجود دارد که هم سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و هم در درمان بیماری‌های ویروسی و باکتریایی فصل زمستان بسیار تاثیرگذار است.

وی افزود: کسانی که سینوزیت دارند و زیاد سرما میخورند، پیاز پخته (پیاز را داخل کمی آب پزند) را هم نوش جان بکنند و با آن بخور بدهند. همچنین شلغم، تحقیقات متعددی ثابت کرده که شلغم یک نوع آنتی بیوتیک طبیعی است؛ و استفاده از شلغم، چه به صورت خام و چه پخته مصرف بشود. در ایران باستان مصرف شلغم در فصل سرد جزو فرهنگ ما بوده است. من تضمین میکنم کسی که دائما از شلغم استفاده می‌کند، دچار بیماری‌های سخت ویروسی و باکتریایی نشود.

میرزایی بیان داشت: استفاده از سوپی که داخل آن جو، پیاز، جعفری و کدوحلوایی باشد برای پیشگیری از بیماری‌ها بسیار است. این سوپ در پیشگیری و درمان سرماخوردگی بسیار بسیار موثر است.  

وی در انتها گفت: خیلی از اوقات سرماخوردگی‌ها برای این است که پوشش مناسب نیست. یک پوشش مهم برای همه، به خصوص برای کودکان وجود دارد. بعد از استحمام اجازه ندهید که کودک حداقل ۲ الی ۳ ساعت در معرض باد قرار بگیرد؛ و ایضا در فصل سرما با کمی روغن زیتون کل بدن را روغن مالی بکنید. با این کار بدن گرم، تقویت و ایمن می‌شود.

 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار