به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت نانوتک انرژی (Nanotech Energy) و بیایاساف (BASF) برای تولید باتریهای لیتیوم یون در آمریکای شمالی وارد همکاری مشترک شدند. قرار است باتریهای حاوی گرافن با استفاده از مواد بازیافت شده از باتریهای مستعمل تولید شود.
BASF، تولیدکننده جهانی باتری بوده و نانوتک انرژی توسعهدهنده محصولات ذخیرهسازی انرژی مبتنی بر گرافن است. این دو شرکت موافقت کردهاند که به طور قابل توجهی ردپای CO ۲ باتریهای لیتیوم یون نانوتک انرژی را برای بازار آمریکای شمالی کاهش دهند. این توافقنامه با هدف تکمیل زنجیره تولید باتریهای لیتیوم یون در آمریکای شمالی تنظیم شده است، در آن BASF تولید مواد فعال کاتدی را از فلزات بازیافت شده در Battle Creek میشیگان به عهده خواهد گرفت و از آن در سلولهای باتری لیتیوم یون تولید شده توسط نانوتک انرژی استفاده میکند. استفاده مجدد از فلزات بازیافت شده در تولید باتریهای لیتیوم یون جدید میتواند تأثیر CO ۲ باتریها را در حدود ۲۵ ٪ در مقایسه با استفاده از فلزات اولیه از معادن کاهش دهد.
هر دو شرکت علاوه بر این با شرکت فناوری باتری آمریکایی (ABTC)، یکی از شرکتهای بازیافت باتری لیتیوم یون در نوادا و تادا پیشرفته مواد (TODA) با دهها سال تجربه در ساخت PCAM (پیشرو در ارائه مواد فعال کاتد) همکاری خواهند کرد.
در این برنامه همکاری، باتریهای مستعمل در چیکو، کالیفرنیا و همچنین از تأسیسات تجاری ABTC بازیافت میشود. فلزات درجه باتری توسط ABTC مانند نیکل، کبالت، منگنز و لیتیوم بازیابی میشود، متعاقباً توسط TODA و BASF برای تولید پیشسازهای جدید و مواد فعال کاتد استفاده میشود. نانوتک انرژی دوباره از این مواد در تولید سلول باتری خود استفاده میکند. بهطور کلی، یک اقتصاد چرخهای در آمریکای شمالی در حوزه باتری شکل میگیرد.
دانیل شونفلدر، معاون ارشد باتری و بازیافت در BASF میگوید: «همکاری ما با نانوتک انرژی، ABTC و TODA یک گام مهم برای تجارت جهانی بازیافت باتری است. اکنون، ما اولین سیستم چرخه تولید را در آمریکای شمالی ایجاد میکنیم. این امر BASF و نانوتک انرژی را قادر میسازد باتریهای لیتیوم یون را با محتوای بازیافت محلی تولید کنند.»