به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت آموزشی وزارت علوم همچنین برای اولین بار دروس آمایشی ماموریتی را در محتوای رشتههای تحصیلی پیش بینی کرد که نتیجه و دستاورد این اقدام وزارت علوم این بود که در هر برنامه درسی، تعدادی از دروس با عنوان آمایشی ماموریتی شناسایی شده و سرفصل آنها مطابق با آمایش یا ماموریت دانشگاهها تنظیم شد.
همچنین کدرشته محلهایی که دچار مشکل متقاضی یا اشتغال فارغ التحصیلان هستند ساماندهی شد که نتیجه آن منجر به ساماندهی بیش از ۲۸۰۰ کد رشته محل با مشکل اشتغال و متقاضی در سال ۱۴۰۲ شد.
تدوین آیین نامه تشکیل کارگروههای استانی آمایش آموزش عالی از اقدامهای دیگری است که انجام شده و نتیجه آن منجر به تشکیل کارگروههای استانی با حضور ذینفعان هر استان شده است.
کاهش ظرفیت رشتههای فاقد زمینه مناسب برای اشتغال از دیگر اقداماتی است که در زمینه آمایش آموزش عالی ایجاد شده است که نتیجه آن منجر به تصویب کاهش ظرفیت ۲۰ درصد ظرفیت رشتههای با مشکل اشتغال شده است و این اقدام ۱۰۰ درصد پیشرفت داشته است.
در نهایت آیین نامه ماموریت گرایی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در راستای آمایش آموزش عالی تدوین و در شورای گسترش آموزش عالی تصویب شد.