آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۹۶۰۸

تجمع دانشجویان مقابل سفارت ترکیه در اعتراض به حمایت از رژیم صهیونیستی + عکس و فیلم

جمعی از مردم و دانشجویان در اعتراض به مبادلات اقتصادی کشورهای اسلامی از جمله در مسئله سوخت و کالا در مقابل سفارت ترکیه در تهران تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از مردم و دانشجویان در اعتراض به مبادلات اقتصادی کشورهای اسلامی از جمله در مسئله سوخت و کالا در مقابل سفارت ترکیه در تهران تجمع کردند.

تجمع‌کنندگان رفتار دوگانه کشور ترکیه در موضوع فلسطین را محکوم کردند و خواستار توقف صادرات نفت و ارزاق این کشور به رژیم صهیونیستی شدند.


شعار دانشجویان در تجمع مقابل سفارت ترکیه در حمایت از مردم فلسطین:

«بشکه‌های نفت شما شریک خون بچه‌ها»
«آتش بیار معرکه، نفت و غذای ترکیه»
«خوار نشو، ذلیل نشو، حامی اسرائیل نشو»

 

تجمع دانشجویان مقابل سفارت ترکیه در اعتراض به حمایت از رژیم صهیونیسی + عکس و فیلم

در این تجمع، بر دست گرفتن نمادین پیکر کودکان شهید فلسطینی توسط مادران و کودکان ایرانی در مقابل سفارت ترکیه در اعتراض به حمایت از رژیم صهیونیستی صورت گرفت.

 

تجمع دانشجویان مقابل سفارت ترکیه در اعتراض به حمایت از رژیم صهیونیسی + عکس و فیلم

 

 

کد ویدیو
 
 
 
 
کد ویدیو
 
 
 
بر اساس داده‌های Trading Economics، در سال ۲۰۲۲ چین (با ۱۳.۱۵ میلیارد دلار)، ایالات متحده (با ۹.۶۶ میلیارد دلار)، آلمان (با ۷.۰۸ میلیارد دلار )، سوئیس (با ۶.۰۹ میلیارد دلار )، ترکیه (با ۵.۷۰ میلیارد دلار)، بلژیک (با ۴.۵۴ میلیارد دلار)، هلند (با ۴.۲۸ میلیارد دلار)، فرانسه (با ۳.۵۵ میلیارد دلار)، ایتالیا (با ۳.۴۷ میلیارد دلار)، هنگ کنگ (با ۳.۲۱ میلیارد دلار)، بریتانیا (با ۳.۱۹ میلیارد دلار)، کره‌جنوبی (با ۲.۸۰ میلیارد دلار)، هند (با ۲.۷۰ میلیارد دلار)، سنگاپور (با ۲.۱۷ میلیارد دلار)، اسپانیا (با ۲.۱۱ میلیارد دلار)، ایرلند (با ۱.۹۲ میلیارد دلار)، امارات متحده عربی (با ۱.۸۹ میلیارد دلار)، ژاپن (با ۱.۴۰ میلیارد دلار )و سوئد (با ۱.۱۳ میلیارد دلار) در مقام‌های نخست تا بیستم صادرکنندگان کالا به رژیم اسرائیل از نظر ارزش قرار داشته‌اند.

بر این مبنا چین ۱۴ درصد، آمریکا ۱۱ درصد، آلمان ۷.۷ درصد، سوییس ۶.۶ درصد و ترکیه ۶.۲ درصد از واردات تل‌آویو را تامین می‌کنند.

همچنین بر اساس گزارش موسسه مشاوره انرژی SolutiEn، رژیم‌صهیونیستی از درگاه‌های اصلی تامین انرژی گاز مصر و اردن است؛ مبتنی بر قرارداد ۱۵ ساله‌ای که میان اردن و رژیم‌صهیونیستی در سال ۲۰۱۶ منعقد شده، تامین ۶۰ درصد گاز مصرفی این کشورها بر عهده رژیم است. براساس آمار واردات تبادل تجاری صهیونیست‌ها با کشورهای اسلامی، ترکیه در ۱۰ سال گذشته نزدیک به ۱۱ میلیارد لیتر سوخت که بیشتر آن را گازوئیل تشکیل می‌دهد از صهیونیست‌ها به ارزش پنج میلیارد دلار وارد کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار