به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد پورقاسم، مدیر آموزش سازمان بینالمللی سینوو در گفتگو با معاون دانشگاه تربوکای اندونزی، با اشاره به برنامه آموزشی سینوو برای سال ۲۰۲۴ گفت: پنج محور اصلی این برنامه شامل اعتبارسنجی، تقویت مراکز آموزشی کوتاهمدت سینوو، تدریس دورههای تربیت مدرس برای بهبود کیفیت آموزش در زمینههای گوناگون، ایجاد محتوای تعاملی و تاسیس متاورسیتی، ظرفیت بسیار خوبی را در راستای گسترش همکاریهای آموزشی سازمان بینالمللی سینوو با دانشگاه تربوکای اندونزی فراهم کرده است.
رحمت بودیمان، معاون پژوهشی، نوآوری، مشارکت و تجارت در دانشگاه تربوکا اندونزی نیز افزونبر معرفی ظرفیتهای آموزشی این دانشگاه، با بیان اینکه دانشگاه تربوکا هماکنون بیش از ۶۰۰ دوره آموزشی را ارائه میدهد که ۲۵ دوره آن به زبان انگلیسی ارائه میشود و باقی این دورههای آموزشی نیز در دست ترجمه است، اظهار داشت: دانشگاه تربوکا آمادگی دارد در ارائه مشترک دورههای آموزشی، ایجاد متاورسیتی و سایر زمینهها با سازمان بینالمللی سینوو همکاری نماید.
در پایان این نشست پس از گفتگو پیرامون محورهای آموزشی، گسترهای از همکاریها میان سازمان بینالمللی سینوو و دانشگاه تربوکا که یکی از مهمترین دانشگاههای کشور اندونزی با دارا بودن یک چهارم جمعیت مسلمانان دنیا به شمار میآید، از جمله برگزاری دورههای آموزشی، همکاری در تاسیس متاورسیتی، نسل آینده دانشگاهها مبتنی بر فنآوری متاورس، تولید محتوای آموزشی تعاملی و نیز برگزاری جلسهای جداگانه بهمنظور گفتگو درباره زمینههای همکاری در اعتباربخشی و اعتبارسنجی بین المللی مورد پذیرش قرار گرفت.
براساس این گزارش، فرآیند اجرایی برنامه عملیاتی سازمان بینالمللی سینوو در بخش آموزش که به پذیرش اعضای کمیته آموزش این سازمان بینالمللی از دانشگاههای معتبر کشورهای جهان اسلام رسیده بهتازگی آغاز شده است. رویکرد این برنامه، تغییر پارادایم آموزش با گذر از شکل رایج آموزشی، ارائه آموزشهای تعاملی و اتکا به آموزشهای کاربردی و مهارتی، تحولآفرینی در شیوه تدریس و ایجاد سیستم اعتباربخشی به مدارک و گواهیهای آموزشی و دانشگاهی را مورد تاکید قرار داده است.
برگزاری نشستهای دوجانبه دپارتمان آموزشی سازمان بینالمللی سینوو با دانشگاههای جهان اسلام، یکی از راهکارهای گسترش همکاریهای آموزشی و بهرهگیری از ظرفیتها بر پایه مفاد این برنامه به شمار میآید که با تمامی دانشگاههای عضو این سازمان اجرایی خواهد شد.
گفتنی است سازمان بینالمللی سینوو با بَرنام شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام یکی از شبکههای وابسته به - کامستک - کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری کشورهای همپیمان در سازمان همکاریهای اسلامی است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد. این سازمان بینالمللی، پایگاهی سرشار از دانایی و توانایی است که با آرمان دادگری، ژرفایش و پایایی دانش و اندیشه و توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی جهان اسلام، در گسترش آموزشعالی همگانی استوار بر فناوری هوشمند میکوشد.