به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا رهایی در اولین نشست هم اندیشی اساتید خانم دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن تبریک روز ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن، به جایگاه زن و نگاه ویژه به این موضوع پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد، گفت: شاید نشانه این نگاه ویژه به زنان نیز این است که تعداد زیادی از زنان ایرانی پس از انقلاب در مسندهای مختلف علمی با عناوینی نظیر محقق، دانشمند، هنرمند و ... حضور یافتند و این حجم از حضور بانوان ایرانی در بخشهای مختلف در همه جای دنیا کم نظیر است.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه ۵۰ درصد ورودی برخی رشتهها این دانشگاه را زنان تشکیل میدهند، خاطر نشان کرد: سال ۷۳ بحثی با این موضوع که تعداد دانشجویان دختر در دانشگاه افزایش مییابد، مطرح شد این در شرایطی بود که ما حتی در برخی رشتهها ورودی خانم نداشتیم و یا در برخی از رشتهها یک یا دو نفر از ورودیها خانم بودند. اما وقتی روند ورود به دانشگاه از سوی بانوان صعودی شد ما نیاز داشتیم به تناسب آن از بین همکاران خانم، اعضای هیات علمی زن داشته باشیم که به این تعداد فزاینده دانشجویان دختر کمک کنند.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر باید از زنان در مسئولیتهای مختلف استفاده شود، افزود: در این دوره حجم گرفتاریها به اندازهای زیاد است که مدیران باید تا ۸ یا ۹ شب در دانشگاه حضور داشته باشند این شرایط به طور طبیعی برای فعالیت زنان محدودیت ایجاد میکند، اما در حوزه دانشکدهها این مشکلات کمتر است و بانوان راحتتر میتوانند در پستهای مدیریتی قرار بگیرند.
رهایی در خصوص بیمه تکمیلی، تاهل و حق فرزندان کارکنان زن دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز اظهار کرد: این موضوع در دستور کار هیات امنای دانشگاه قرار خواهد گرفت تا بررسی شود. همچنین در حوزه امکانات رفاهی عمومی برای زنان هم اگر پیشنهاداتی مطرح شود را پیگیری خواهیم کرد.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در حوزه امکانات رفاهی برنامه داریم در دانشکدهها محلی برای استراحت دانشجویان دختر در نظر بگیریم ضمن اینکه مسابقات ورزشی دانشجویان دختر نیز از دیگر برنامههای ما در راستای توجه به زنان است که با جدیت اجرایی میکنیم.