آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۳۵۳۷
رییس‌جمهور پاکستان:

سازمان ملل به وعده‌های خود درباره کشمیری‌ها عمل کند

رییس‌جمهور پاکستان با انتشار پیامی اعلام کرد: سازمان ملل به وعده‌های خود درباره کشمیری‌ها عمل کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، عارف علوی‬‎ رییس جمهور پاکستان با انتشار پیامی به مناسبت روز «تحقق حق جهانی تعیین سرنوشت» با یادآوری این که «مراسم بزرگداشت این روز با هدف یادآوری مسوولیت جامعه جهانی در قبال مردم مظلوم کشمیر برگزار می‌شود»، از سازمان ملل خواست که «به تعهداتی که ۷۵ سال پیش داده است احترام بگذارد و از مبارزات مردم کشمیر برای تعیین سرنوشت خود حمایت کند».

رییس جمهور پاکستان در ادامه افزود: هر ساله ما حمایت خود را از حق تعیین سرنوشت مردم جامو و کشمیر تجدید می‌کنیم. در پنجم ژانویه سال ۱۹۴۹، کمیسیون ملل متحد در امور هند و پاکستان به اتفاق آرا قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن حق تعیین سرنوشت مردم کشمیر از طریق یک همه پرسی آزاد و بی طرفانه تحت نظارت سازمان ملل متحد تایید شد.

عارف علوی‬‎ اضافه کرد: حق تعیین سرنوشت یک اصل اساسی حقوق بین الملل است که در بسیاری از معاهدات اصلی سازمان ملل متحد، از جمله میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی و میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، مورد حمایت قرار گرفته است.

علوی‬‎ خاطرنشان کرد: تعیین سرنوشت برای چندین دهه در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در قطعنامه سالانه خود مجددا تایید شده است. با این حال، طی ۷۶ سال گذشته اشغال غیرقانونی جامو و کشمیر توسط هند داستان غم انگیزی از سرکوب مردم جامو و کشمیر را به میان آورده است.

این مقام پاکستان با متهم کردن دهلی‌نو به «نقض» قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل و قوانین بین المللی بشردوستانه، تاکید کرد: هند تلاش می‌کند با تاکتیک‌های ظالمانه مردم کشمیر را تحت سلطه خود درآورد.

اوی در پایان پیام خود افزود: پاکستان مصمم است نقش خود را در حمایت از حق تعیین سرنوشت کشمیری‌ها از طریق یک همه پرسی آزاد و بی طرفانه طبق قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل ایفا کند. حمایت قوی و استوار اخلاقی، سیاسی و دیپلماتیک ما از مردم کشمیر تا تحقق این حق مسلم ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار