آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۹۶۵۹
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه امیرکبیر:

گاهی عظمت انقلاب اسلامی را نمی‌بینیم و آن را با عظمت‌های خیالی مقایسه می‌کنیم

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: نزدیکی ما به انقلاب اسلامی موجب می‌شود گاهی به این عظمت بی توجه شویم به گونه‌ای که این عظمت را با برخی عظمت‌های خیالی مقایسه می‌کنیم.
گاهی عظمت انقلاب اسلامی را نمی‌بینیم و آن را با عظمت‌های خیالی مقایسه می‌کنیم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حجت الاسلام روح اله رجبی در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام (ره) و شهدا که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، به توانمندی‌های ایرانیان و پیشرفت‌های حاصل پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: ما در دل انقلاب اسلامی قرار گرفتیم، اما متاسفانه گاهی به عظمت آن بی توجه می‌شویم چرا که در دل این اتفاق بودن باعث می‌شود گاهی این عظمت را نبینیم. همچنان که عظمت قله دماوند را از نزدیک متوجه نمی‌شویم؛ بنابراین نزدیکی ما به انقلاب اسلامی موجب می‌شود این عظمت را با برخی عظمت‌های خیالی مقایسه کنیم از عظمت انقلاب اسلامی غافل شویم.


وی در ادامه به استقلال کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و تصریح کرد: امروز وضعیتی داریم که ابرقدرت بزرگ دنیا از اسرائیل حمایت می‌کند، اما ایران با استقلال کامل می‌گوید من از غزه و فلسطین حمایت میکنم. یا در همسایگی ما کشور عراق، هزینه فروش نفت این کشور به خزانه آمریکا وارد می‌شود بعد این پول به صورت قطره چکانی از سوی بانک مرکزی آمریکا به دولت این کشور تخصیص می‌یابد، در نتیجه دولت عراق در وقایع اخیر نمی‌تواند کوچکترین واکنش نشان بدهد و آمریکایی‌ها تهدید کردند منابع اقتصادی آن‌ها را می‌بندد؛ بنابراین این تفاوت استقلال ایران با کشور‌های همسایه است.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: سئوال این است که کدام کشور دنیا امروز حریت و استقلال سیاسی ایران را دارد، الان چه کسی برای مظلومینی که در غزه به شهادت می‌رسند با صدای رسا مقاومت را فریاد می‌زند، داد مظلوم را می‌ستاند و پیگیری می‌کند. ضمن اینکه از جبهه‌های مقاومت در اقصا نقاط دنیا حمایت می‌کند.


رحبی تاکید کرد: این کار‌های بزرگی است اینکه در دل جنگ اخیر غزه بتوانیم محموله‌های سلاح را از طریق مسیر‌های خاصی به غزه برسانیم و انجام چنین اقداماتی قدرت می‌خواهد به سادگی امکان ندارد. یا اینکه موشک‌هایی داشته باشیم که نقطه‌ای را در ۱۲۰۰ و ۲۰۰۰ کیلومتر آن سمت نقطه زنی می‌کنند و پس از آن با استقلال اعلام می‌کنیم ما بودیم زدیم بیانگر قدرت است. حتی روزنامه گاردین اخیرا نوشت ایران قدرت اول خاورمیانه است و آمریکا علی رغم هزینه هزاران میلیارد دلاری در منطقه نتوانست قدرت اول باشند؛ بنابراین باید به این قدرت توجه کرد.


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: میشل فوکو کتابی با عنوان " ایران روح جهان بی روح" دارد که پس از پیروزی انقلاب اسلامی نوشته است و اشاره می‌کند ایران پارادایم موفقیت و پیروزی را از پارادایم مادی بیرون کشیده و مختصات دیگری مثل مختصات معنوی را برای بشر باز کرده است و صفحه جدیدی روبروی بشر قرار داده است که اگر در آن حرکت کنیم اتفاقات بزرگی رخ می‌دهد.


وی خاطر نشان کرد: بنابراین اتفاق عظیم که در درون امام خمینی (ره) روی داد این تحول خود را در افاق عالم نشان داد و ما هنوز در آغاز راه هستیم و نوید‌های بزرگی برای بشر داده شده است که باید تلاش کنیم تا به این نوید‌ها دست یابیم. البته باید نقص‌ها نیز برطرف شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار