به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در آیین اعطای نشان استاد ممتازی که امشب (دوشنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۲) با حضور وزیر علوم و رئیس فرهنگستان علوم در دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن تبریک نشان استاد ممتازی اظهار کرد: اعطای نشان استاد ممتازی همان اعطای نشان حکمت است.
وی افزود: کاری که استادان بزرگوار می کنند و به درجه و منزلت علمی رسیدید و عمر خود را وقف علم و دانش و تعقل و تفکر و شاگرد پروری و خدمت به جامعه می کنند همان حکمتی است که قرآن از آن یاد می کند.
حجت الاسلام خسروپناه تصریح کرد: کار استاد ممتاز تولید علم و تولید دانش مبتنی بر عقل،عقلانیت، تجربه و ابزار ادراکی بشر است. در کنار تولید دانش داشتن مسئولیت اجتماعی مهم است و ۲ مسئولیت که شما استادان انجام دادید شاگرد پروری و حل مسائل و نیازهای جامعه است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: همه ویژگی های استاد ممتازی در مفهوم حکمت نهفته است، خدای سبحان حکمت را از سنخ علم می داند، کار و بعثت انبیا این بوده است که کتاب و قرآن را تعلیم دهد، ریشه کتاب، وحی و ریشه حکمت، عقل است.
وی گفت: حکمتی که خداوند عطا می کند هم خیر کثیر به همراه دارد و هم شامل اولواالباب می شود که همان خرد ناب( به معنای جمع عقل نظری، عقل عملی، عقل معاش و عقل معاد) است و اگر این مفاهیم در کسی جمع شود یعنی حکیم است.
حجت الاسلام خسروپناه اضافه کرد: اعطای نشان استاد ممتازی، اعطای نشان حکمت است. استادان، حکیمان زمانه ما هستند؛ چرا که عمر خود را با دانش و عقلانیت و خدمت به جامعه سپری کرده اند.