به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران،سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در پی مصوبه جلسه ۲ اسفند ماه ۱۴۰۲ هیأت امنای دانشگاه تهران درباره تأسیس پردیس بینالمللی اروند و همچنین تکمیل عملیات راهاندازی این پردیس دانشگاهی، طی حکمی عارف کعبی که مدیر اجرایی راهاندازی پردیس بینالمللی اروند را برعهده داشت را به عنوان معاون پردیس بینالمللی اروند دانشگاه تهران منصوب کرد.
رئیس دانشگاه تهران در آخرین جلسه شورای دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۲ که با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه و رؤسای دانشکدگان، دانشکدهها و پردیسهای دانشگاه تهران در پردیس تازه تأسیس اروند در استان خوزستان برگزار شد، با اعطای لوح سپاس، از تلاشهای عارف کعبی در راهاندازی این پردیس دانشگاهی قدردانی نمود و دکتر حمیدرضا یزدانی را به عنوان سرپرست و عارف کعبی را به عنوان معاون اجرایی پردیس بینالمللی اروند دانشگاه تهران معارفه کرد.
سید محمد مقیمی از معاون این پردیس دانشگاهی به عنوان یک کارآفرین دانشگاهی نام برد و گفت: در صورتی که به کارکنان کارآفرین فرصت داده شود و آزادی عمل داشته باشند، یک موضوع محوله را از مرحله ایده تا پیادهسازی ایده بهگونهای پیش میبرند که تحولگرایی در عمل محقق میشود؛ و نمونه چنین تجربه موفقی را میتوان در تأسیس پردیس اروند بخوبی مشاهده نمود.
مؤسس و رئیس کرسی کارآفرینی یونسکو در جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: برداشتن گامهای بلند، با "مدیر بوروکرات" یعنی مدیرانی که در حداکثر تلاش خود به حفظ وضع موجود فکر میکنند، امکانپذیر نیست. بلکه ما برای جهشهای بزرگ به "مدیر تحول" نیاز داریم. مدیرانی که روحیه کارآفرینی دارند، شایسته عنوان مدیر تحول هستند و شجاعت، ریسکپذیری، آیندهنگری، خلاقیت و ایدهپردازی از جمله ویژگیهای این مدیران است.
مقیمی در جریان سفر به منطقه آزاد اروند با جمعی از مسئولان استان از جمله مدیرعامل منطقه آزاد اروند، فرماندار آبادان، فرماندهان نظامی این خطه، مدیرعامل پالایشگاه آبادان و شیوخ و معتمدین دیدار و گفتگو کرد و آمادگی دانشگاه تهران برای اجرای طرح پایلوت محرومیتزدایی در جزیره مینو و تسری آن به دیگر نقاط استان خوزستان را اعلام نمود و ایدههای مرتبط با این موضوع را با مقامات محلی و شیوخ منطقه مورد بحث و بررسی قرار داد. در این دیدارها، مسئولان محلی با استقبال از طرح دانشگاه تهران، برای حمایت از این طرح اعلام آمادگی کردند و مقرر شد با حمایت و پشتیبانی سازمان منطقه آزاد اروند و همچنین پالایشگاه نفت آبادان، طرحهای عملیاتی بلافاصله آغاز شود.
پردیس بینالمللی اروند بر اساس مصوبه جلسه ۲ اسفند ماه ۱۴۰۲ هیأت امنای دانشگاه تهران رسماً به جمع پردیسهای بینالملل دانشگاه تهران پیوست.
پردیس بینالمللی اروند در جزیره مینو واقع در استان خوزستان، پنجمین پردیس بینالمللی دانشگاه تهران است. دانشگاه تهران پیش از راهاندازی این پردیس، دارای سابقه فعالیت پردیسهای بینالمللی کیش، ارس، کاسپین و خلیج فارس بوده است که به ترتیب در جزیره کیش، جلفا، رضوانشهر گیلان و جزیره قشم فعال هستند.