آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۴۱۷۵۲

نسل جدیدی از نانوذرات نقره به تولید صنعتی رسید

ایوک نانو (Evōq Nano) یکی از شرکت‌های فعال در توسعه صنعتی نانوذرات به تازگی اعلام کرده که نشریه ACS Omega نانوذرات نقره این شرکت را به عنوان ترکیبات ایده‌آل برای استفاده در حوزه‌های مختلف به ویژه پزشکی معرفی کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ایوک نانو (Evōq Nano) یکی از شرکت‌های فعال در توسعه صنعتی نانوذرات به تازگی اعلام کرده که نشریه ACS Omega نانوذرات نقره این شرکت را به عنوان ترکیبات ایده‌آل برای استفاده در حوزه‌های مختلف به ویژه پزشکی معرفی کرده است.

EVQ-۲۱۸ شکل جدیدی از نانوذرات نقره این شرکت است که از نظر ایمنی و برخی محدودیت‌ها نسبت به نانوذرات نقره موجود در بازار برتری دارد و الزامات تعیین شده توسط موسسه ملی استاندارد و فناوری آمریکا (NIST) را براورده می‌کند. EVQ-۲۱۸ تنها نانوذرات نقره غیریونی موجود در بازار است که برای کاربرد‌های پزشکی ایده‌آل است.

EVQ-۲۱۸ برای حل مشکل افزایش مقاومت ضد میکروبی (AMR) ارائه شده، مشکلی که توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان یکی از ۱۰ تهدید برتر بهداشت عمومی جهانی معرفی شده است.

شونا روتول، مدیرعامل شرکت ایوک نانو می‌گوید: «کشف و توسعه نانوذرات نقره غیر یونی، یک نوآوری محوری بوده و امکان استفاده درمانی کامل نقره را بدون خطرات رایج آن، فراهم می‌کند.»

در حالی که خصوصیات ضد باکتریایی نقره قرن‌ها پیش شناخته شده است، اما فعالیت ضد میکروبی آن ناشی از انتشار یون است، که خود این یون‌ها خطرات سمیت را برای کاربرد‌های زیست‌پزشکی به دنبال دارد. این نانوذرات بسیار پایدار هستند و برای مقابله با باکتری‌ها در فرآیند‌های متابولیکی آن‌ها بدون ایجاد مقاومت ضد میکروبی اختلال ایجاد می‌کنند.

EVQ-۲۱ با محاصره گوگرد رشد باکتری‌ها را متوقف می‌کند. در واقع ایزوله کردن گوگرد در باکتری‌ها موجب مهار فعالیت متابولیکی در آن‌ها می‌شود.

EVQ-۲۱۸ با استفاده از روش تابش لیزر تولید می‌شود که دیگر نیاز به مواد شیمیایی و زیستی برای سنتز نانوذرات نقره ندارد. لیزر فرآیند فرسایش را با استفاده از ایجاد درجه حرارت و فشار بالا انجام می‌دهد که در نهایت نانوذرات فلزی پایدار به دست می‌آید که ابعادی در حد ده نانومتر دارد. در حالی که نانوذرات نقره رایج بعد از چند هفته تخریب می‌شوند، این نانوذرات پایداری طولانی‌مدتی دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار