کد خبر:۱۱۴۵۶۷۱

برگزاری دوره مشترک ایران و روس با رویکرد توسعه پایدار

دوره بین المللی مشترک ایران و روسیه با عنوان "کارآفرینی و مهارت‌های آینده" با هدف توسعه پایدار و تجاری سازی ایده‌ها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
برگزاری دوره مشترک ایران و روس با رویکرد توسعه پایدار

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دوره سه ماهه "کارآفرینی و مهارت‌های آینده" با میزبانی آکادمی تجارت خارجی روسیه و دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.


هدف این دوره انجام کار تیمی مشترک برای یادگیری و تولید ایده در زمینه موضوعات کسب و کار و توسعه پایدار است از این رو طراحی این دوره بر اساس یادگیری و افزایش تعامل و مشارکت بین‌المللی از طریق همکاری برخط بین اساتید و دانشجویان دو کشور انجام شده است.

 

مهدی مجیدپور، رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به جزئیات برگزاری این دوره مشترک، گفت: در این دوره آموزشی ۳۰ دانشجو از ایران و ۳۰ دانشجو از طرف روسیه شرکت کردند و با همکاری اساتید دو طرف راهبری شد.


وی سیدمحمدصادق امامیان، مرتضی زمانیان و علیرضا شیخ را از اساتید ایرانی این دوره ذکر و خاطر نشان کرد: گسترش همکاری‌های بین المللی از مهمترین راهبرد‌های دانشکده مدیریت است.


رییس دانشکده مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: دانشجویان در این دوره پس از گذراندن یک دوره مقدماتی، به صورت مستقل در تیم‌های ایرانی و روسی موضوعات متناسب با چالش‌های توسعه پایدار و همچنین مسائل کلان کشور‌های فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران را انتخاب کردند و با تمرکز بر آن تلاش کردند تا علاوه بر تحلیل وضعیت کشورها، تحلیل تطبیقی متناسب با آن را ارائه دهند.


به گفته وی این فرآیند در انتها کمک می‌کند تا گروه‌های دانشجویی بتوانند اقدام به توسعه یک ایده تجاری کارآفرینانه با توجه به اهداف توسعه پایدار کنند.


گفتنی است: شرکت در این دوره برای دانشجویان ایرانی، بدون هزینه بوده است و به دانشجویان شرکت کننده در این رویداد، گواهینامه معتبر از سوی آکادمی تجارت خارجی روسیه اعطا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار