به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی بهادری جهرمی، سخنگوی دوت در جمع دانشجویان دانشگاه شاهد گفت: چه شد که شهید رئیسی وقتی در میان ما بود فقط و یکسره مورد نقد و سوال و انتقادات گسترده و حتی توهین و تخریب و امثال آن قرار می گرفت و چه شد که بعد از شهادت شهید رئیسی بخشی از اقداماتی که شهید رئیسی چه در طول ریاست قوه قضائیه و چه در دولت توانستند انجام بدهند، یک مقدار بیشتر به آن پرداخته شد؟
وی افزود: شهید رئیسی با ابراهیم رئیسی فرقی نمیکرد همان ابراهیم رئیسی بود که کار می کرد تا به این سرمنزلی که خدا به او هدیه کرد رسید و ما از این فرصت و غنیمت بی بهره شدیم.
جهرمی گفت: در سطوحی موفق شدیم وحدت های کلمه ایجاد کنیم و گام هایی برداریم اما در سطح جنگ و عملیات رسانهای و در حوزه سیاه نمایی و منفی نمایی، بزرگ کردن نقاط ضعف و تمرکز بر نقاط ضعف و مخفی و زیر سوال بردن نقاط قوت نتوانستیم وحدت کلمه داشته باشیم نتیجه آن می شود که حضرت آقا می گوید دلم سوخت.
وی افزود: فراز حضرت آقا در حرم امام خمینی (ره) برای ما روضه بود. واقعا به خاطر مظلومیت شهید رئیسی، جا داشت که آقا بگوید دلم سوخت. همه این ناراحتی یک طرف، ناراحتی این که رهبرمان دلش سوخت یک طرف.
بهادری درخصوص نامه اعضای دولت به شورای نگهبان در حمایت از وزیر فرهنگ توضیح داد: این اقدام یک امر متعارف بوده که قبلا هم انجام شده و خواهد شد.
چرا یک نامه داخلی که متعارف و روال است یک مرتبه روی آن پروژه رسانهای انجام میشود آن هم از محلی که اتفاقا کارویژه آن این بوده که همیشه کار رسانهای انجام میداده است.
وی افزود: در ادوار مختلف نمایندگان ادوار مختلف نه توثیق نامه بلکه نامه زدند و ۲۰۰ امضا جمع کردند که فلانی کاندیدا و رئیس جمهور شود. چرا اینها سوژه رسانهای نشده است؟
سخنگوی دولت درخصوص اقدامات اقتصادی نیز گفت: تورم در شروع دولت سیزدهم ۵۹.۳ درصد بوده که در ۷۰ سال گذشته بی سابقه بوده است. میانگین تورم چهار ساله که منتهی به دولت آقای رئیسی بود در ۱۰۰ سال گذشته بی سابقه بوده است.
بهادری جهرمی افزود: تورم در شروع دولت ۶۰ درصد و تورم تولیدکننده ۱۰۳ درصد بوده است.
وی ادامه داد: یک زمانی ما را تحریم میکنند ما یک روشی برای حل آن انتخاب میکنیم نتیجه آن میشود که ما لبه دوم قیچی میشویم یعنی او ما را تحریم میکند و ما خواسته یا ناخواسته در مسیر تحریم او گام بر میداریم. من دو رویکرد را مقایسه کردم و مساله من مساله دیپلماسی بود.
بهادری گفت: اثر اقتصادی فروش نفت آن است که نرخ رشد نقدینگی در ابتدای دولت ۴۳ درصد بود، چون منابع واقعی نداشتیم و خلق تورم و پول میکردیم، ولی الان نرخ رشد نقدینگی ما ۲۴ درصد شده، زیرا یکی از منابع ما فروش نفت است و منابع ما واقعی شده است.