آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۲۰۶۰

نتانیاهو مانع از خروج ۱۵۰ کودک بیمار از نوار غزه شد

بنابر گزارش رسانه‌های عبری، قرار بوده این کودکان روز دوشنبه از پایگاه هوایی "رامون" در منطقه نقب به امارات سفر کنند، اما نتانیاهو این تصمیم را به دلیل حمله اخیر به مجدل شمس در جولان اشغالی گرفته است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در اقدامی مانع خروج حدود ۱۵۰ کودک بیمار و مجروح فلسطینی از غزه به امارات برای درمان شده است. قرار بوده این کودکان روز دوشنبه از پایگاه هوایی "رامون" در منطقه نقب به امارات سفر کنند، اما نتانیاهو این تصمیم را به دلیل حمله اخیر به مجدل شمس در جولان اشغالی گرفته است.

به گزارش رسانه‌های عبری، این کودکان که نیاز مبرمی به درمان دارند، بیش از نه ماه در انتظار دریافت مجوز خروج از غزه بوده‌اند. جنگ و محاصره‌ی طولانی‌مدت در غزه باعث وخامت اوضاع هزاران نفر از ساکنان این منطقه شده و بسیاری از آنان از دسترسی به درمان ضروری محروم شده‌اند.

روز چهارشنبه گذشته، روزنامه "هاآرتص" از توافق جدیدی بین اسرائیل و امارات برای انتقال مجروحان غزه به خارج از این منطقه خبر داد. بر اساس این توافق، اسرائیل به ساکنان غزه که نیاز به درمان دارند اجازه می‌دهد از طریق فرودگاه رامون در ایلات به امارات سفر کنند. هر پرواز شامل ۲۵۰ نفر خواهد بود و اولین پرواز قرار بود هفته آینده انجام شود.

پیش از این، تنها گذرگاه مرزی رفح بین مصر و غزه برای خروج بیماران و دانشجویان فلسطینی باز بود، اما این گذرگاه نیز از ۷ مه گذشته به دلیل کنترل نظامی اسرائیل بسته شده است. این وضعیت باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

گذرگاه رفح به عنوان تنها شریان حیاتی ارتباطی بین ۲.۳ میلیون نفر ساکنان غزه و جهان خارج شناخته می‌شود و قبل از جنگ نیز تنها گذرگاهی بود که تحت کنترل اسرائیل قرار نداشت.

سازمان "پزشکان برای حقوق بشر" نیز اعلام کرده است که اسرائیل در گذشته نیز تعهدات مشابهی را به تعویق انداخته یا لغو کرده است. این سازمان به همراه دیگر سازمان‌های انسانی در ژوئن گذشته دادخواستی به دادگاه عالی اسرائیل ارائه داده بودند که خواستار اجازه خروج بیماران و مجروحان فلسطینی برای دریافت درمان ضروری بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار