آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۶۵۵۹۱
ثروت پنهان| قسمت سوم

ساخت سکوی هوایی برای محموله‌های مخابراتی و رادیویی

بالن‌های مقید با کاربری مخابراتی-پایشی به‌عنوان یک سکوی هوایی برای محموله‌های با کاربری پوشش مخابراتی، سنجشی و ارتباطات رادیویی استفاده می‌شود.
ساخت سکوی هوایی برای محموله‌های مخابراتی و رادیویی

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از آنجایی که امکان پروازهای پی در پی زیادی دارند، از آنها به‌عنوان یک سکوی هوایی برای محموله‌های با کاربری پوشش مخابراتی، سنجشی و ارتباطات رادیویی استفاده می‌شود و در مجموع باید گفت به‌دلیل انتقال اطلاعات با سرعت بالا در مواقع بحران، سوانح طبیعی و غیرطبیعی به این بالن‌ها نیاز داریم و این سامانه‌ها می‌توانند ما را در جایگزین کردن روش‌های سنتی یاری دهند و بسیار کارآمد باشند و در بحث امنیت ملی در بخش‌های امنیت مرزها، نظارت بر اسکله‌ها و سواحل، امنیت زیرساخت‌های حساس و نظارت بر مکان‌های حساس کاربرد دارد. در بخش نظارت حاکمیتی هم از بالن‌های مخابراتی در بخش‌های مدیریت ازدحام جمعیت، مبارزه با قاچاق، نظارت بر ترافیک و دیگر رویدادهای مهم استفاده می‌شود.

بالن‌های مقید در نظارت و پایش محیطی، برقرایر ارتباطات رد شرایط بحران و مناطق دورافتاده و برقرای رله‌های ارتباطی با از محموله‌های نصب شده به بالن، کاربرد دارند. 

محموله بالن مقید می‌تواند شامل دوربین، سنسورهای تثبیت شده، الکترو نوری، مادون قرمز، ارتباط داده، ارتباط مخابراتی، رادار، آکوستیک یا ترکیبی از سنسورهای مختلف باشد. 

مزایای رقابتی این محصول

قیمت مناسب در مقایسه با نمونه‌های معتبر جهانی، هزینه‌های پایین در عملیات‌های بلند مدت در مقایسه با سامانه‌های مشابه، وجود خدمات و پشتیبانی در قیاس با نمونه‌های خارجی، قابلیت سفارشی سازی محصول متناسب با نیاز کاربر و اشتغال‌زایی و امکان ارائه خدمات به کشورهای همسایه از جمله مزایای این محصول است.

ویژگی‌هایی همچون کاربر در سامانه‌های راداری، پایش سایت، تجهیزات و حساس به وسیله محموله‌های مرتبط و برقرایر ارتباط مخابراتی-اینترنت در مناطق دور افتاده، شرایط بحران از جمله کاربرپذیری فناوری این سکوی مخابراتی رادیویی است. 

این محموله شامل اجزایی، چون دوربین، سنسور‌های تثبیت شده الکترونوری، مادون قرمز، ارتباط داده و مخابراتی، رادار، آکوستیک یا ترکیبی از سنسور‌های مختلف است. جرم این بالن ۴۰ تا ۵۰ کیلوگرم است که ۶ شبانه روز مداومت پروازی دارد و قادر است ۲۰۰ تا ۳۰۰ متر از سطح زمین ارتفاع بگیرد. این محموله در سرعت باد ۶۰ کیلومتر بر ساعت قابلیت انجام ماموریت‌های پیش‌بینی شده را دارد.

هزینه ساخت این سامانه‌ها به‌عنوان یک پلتفرم با قابلیت مداومت بالا به نسبت سایر پرنده‌های با کاربرد مشابه بسیار اقتصادی است و دلیل اصلی میزان رشد و توسعه این سامانه‌ها در کشورهای توسعه یافته نیز همین امر است.

بالن‌های مقید برای حوزه‌های مخابراتی، مدیریت بحران و هلال احمر قابل کاربرد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار