کد خبر:۱۱۷۳۳۶۰
تقی زاده:

ضرورت برگزاری کارگاه‌های مهارت اموزی و مهارت افزایی در دانشگاه‌ها/ لزوم اجرای طرح هدایت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها

مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: دانشگاه‌ها باید طرح هدایت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر را اجرا کنند تا دانشجویان شاهد و ایثارگر در حین تحصیل از مشاوره آموزشی و مشاوره سلامت نیز بهره‌مند باشند.
ضرورت برگزاری کارگاه‌های مهارت اموزی و مهارت افزایی در دانشگاه‌ها/ لزوم اجرای طرح هدایت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه‌ها

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان،تقی‌زاده مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در هفتادوپنجمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور ضمن عرض خوش آمدگویی به میهمانان گفت: دانشگاه‌ها باید طرح هدایت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر را اجرا کنند تا دانشجویان شاهد و ایثارگر در حین تحصیل از مشاوره آموزشی و مشاوره سلامت نیز بهره‌مند باشند.


وی ادامه داد: کاهش پرونده‌های دانشجویان شاهد و ایثارگر در کمیسیون موارد خاص برای ما اهمیت فراوانی دارد و این موضوع با استفاده از طرح هدایت تحصیلی و استاد مشاور امکان پذیر است.

تقی زاده با بیان اینکه در جهت توانمند سازی دانشجویان طرح‌های متفاوتی را به مرحله اجرا رسانده‌ایم؛ اظهار کرد: جایزه ملی سردار سلیمانی به دانشجویان ممتاز داده می‌شود و این موضوع سبب امیدآفرینی و اشتیاق برای تحصیل بهتر دانشجویان شاهد و ایثارگر است.

وی تصریح کرد: جشنواره قرآنی _فرهنگی و هنری شهید آوینی نیز یکی دیگر از طرح‌های این اداره کل است که هرساله برگزار می‌شود و به موجب بروز و شکوفایی استعداد دانشجویان در حوزه‌های قرآنی، هنری و ادبی می‌شود.

تقی‌راده اظهار کرد: سال آینده المپیاد فرهنگی _ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر را به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار خواهیم کرد.

تقی‌زاده با اشاره به اینکه ضروری است کارگاه‌های مهارت آموزی و مهارت افزایی در دانشگاه‌ها برای دانشجویان برگزار شود خاطر نشان کرد: راه اندازی کارگاه‌های مهارتی در دانشگاه‌ها ضمن مدیریت اوقات فراغت دانشجویان باعث ارتقای روحیه خودباوری و همچنین درآمدزایی دانشجویان می‌شود.


امسال برای اولین بار طرح ملی مهارت افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دو‌بخش پسران و دختران به میزبانی دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار گردید. هر بخش شامل ۲۶ کارگاه عملی بود و دانشجویان بعد از یک دوره ۹ روزه مهارت لازم را کسب کردند و در روز پایانی محصولات تولید شده خود را در معرض نمایش همگان قرار دادند.


در اختتامیه طرح ملی مهارت اموزی و مهارت افزایی از هر کارگاه یک نفر هنرجوی برتر انتخاب و مورد تجلیل قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار