به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شایان ترکمانی عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان یادداشتی با موضوع شهادت سیدحسن نصرالله نوشت که متن آن به شرح ذیل است: درست است که دشمن دارای برتری اطلاعاتی، فناوری، نظامی و ... بوده و فرماندهان و رهبران اثرگذار جبههی مقاومت را به شهادت رسانده و به تعبیری حذف کرده است، اما باید به چند نکته در درگیریهای اخیر توجه نمود:
۱. جبههی حق هیچگاه متکی به شخص نبوده و نیست و نخواهد بود حتی اگر آن شخص امام معصوم (سلام الله علیه) باشد؛ اینجاست که امام راحل میفرمایند:
حفظ جمهوری اسلامی از حفظ یک نفر ولو امام عصر (عج) باشد اهمیتش بیشتر است.
چرا که این مکتب و اندیشه امام پرور است و اگر یک نصرالله شهید شود به دیدار محبوباش برود، دهها و بلکه هزاران نصرالله و سلیمانی و... جای او را میگیرند.
۲. سید حسن نصرالله شهید قطعاً دستش نسبت به سید حسن نصرالله حی و حاضر بازتر است و انشاءالله جبههی مقاومت را به همراه یاران شهیدش همراهی و مدد خواهد کرد؛ و خون این شهید عالی مقام و بزرگوار این درخت تنومند را سیراب و برکات آن توفیقات حزبالله و مقاومت را چندین برابر خواهد کرد.
۳. بلاشک جنایات اسرائیل واکنش است و نه کنش.
واکنش به شکست در غزه واکنش به پیشرویها و پیروزیهای حزبالله در جبههی شمال واکنش به محاصره جبههی مقاومت واکنش به ضربههای وارده به خود در میدان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی و مهمتر از همه واکنش به بیداری و خشم عمومی ملتهای جهان نسبت به صهیونیستها و شکست رسانهای در اذهان عمومی چه در داخل و چه در خارج پس نباید جنگ برده روی زمین را به رسانههای جریان اصلی در فضای مجازی ببازیم.
۴. تله تنش، یک کنش خارجی است برای ایجاد درگیری و دوقطبی در داخل کشور؛ همانطور که اسم آوردن از وفاق و اعلام برادری با شیطان بزرگ و گذاشتن سلاحها بر زمین. پس نباید به آنها دامن زد.
در شرایط کنونی باید از هرچیزی که به وحدت مسلمین آسیب میزند و ملتهای مقاومت را از ام القری جهان اسلام ناامید مینماید، پرهیز کرد.
۵. تضعیف نیروهای مسلح ایران و یا سرد و ناامید کردن مردم نسبت به آنها نقشهی دشمن است و قطعاً به ضرر کشور و جبههی مقاومت خواهد بود، اینکه میگویند ایران کاری نمیکند یا از روی عناد است یا از روی جهل.
اگر درست باشد چرا در هر ترور و بمباران چند ایرانی شهید میشوند و چرا سیبل تهاجم دشمنان، ایران است؟!
۶. شایسته است فرماندهان نظامی جبههی مقاومت کمی سنجیدهتر و متقن سخن بگویند تا نه انتظارات را بالا ببرند و مردم را دلسرد کنند و نه خوراک رسانههای غربی را فراهم کنند.
بازدارندگی در عمل اتفاق میافتد و نه حرف.
۷. باید وقایع اخیر را بصورت مجموعه، جامع و برایندگونه بررسی کرد و نه بصورت مقطعی و جزئی. در جوامع سراسر عالم باید روایت دست اول را داشته باشیم و علم جهاد تبیین را بلند کنیم.
۸. وعده الهی حق است و باید به آن ایمان داشت و قطعاً باوجود تمامی برتریهای جناح مقابل دست بزرگترین قدرت که افولی و زوالی ندارد یعنی خدای عزوجل پشتیبان ماست و پیروزی نهایی و قطعی از آن جبههی مقاومت است.
* انتشار یادداشتها به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.