کد خبر:۱۱۷۹۶۳۷
معاون علمی رییس‌جمهور در بازدید از «ایران فارما» تاکید کرد

توسعه توانمندی دانش‌بنیان‌ها در حوزه‌های فناورانه و نوآورانه صنعت دارو

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس‌جمهور با حضور در نمایشگاه «ایران فارما» ضمن بازدید از تازه‌ترین دستاورد‌های فناورانه حوزه دارو با فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور حاضر در نمایشگاه گفتگو کرد.
توسعه توانمندی دانش‌بنیان‌ها در حوزه‌های فناورانه و نوآورانه صنعت دارو

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته ایران فارما، روز پنج شنبه، میزبان حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور شد.

افشین در یک بازدید دوساعته از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، نهاد‌های تامین مالی و سرمایه گذاران حوزه دارو با فعالان این حوزه گفتگو کرد و قول مساعد پیگیری مشکلات و دغدغه‌های آنان را داد.

ایران فارما، بزرگ‌ترین رویداد ارائه دستاورد‌های کشور در حوزه دارو است که با مشارکت شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه دارویی، شرکت‌های توزیع کننده دارو، شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات و ماشین‌آلات دارویی، شرکت‌های خدمات چاپ و بسته‌بندی دارو، شرکت‌های تولیدکننده دارو‌های نوترکیب و شرکت‌های دانش‌بنیان، تولیدکنندگان دارو‌های گیاهی، مکمل‌های غذایی و رژیمی، مراکز علمی، تحقیقاتی و پژوهشی داروسازی، انجمن‌ها، اهالی مطبوعات و نشریات حوزه دارویی برگزار می‌شود.

نهمین دوره نمایشگاه ایران فارما، فرصت مناسبی برای ارائه پتانسیل‌های موجود و توانمندی‌های کشور توسط متخصصین و صنعتگران در دنیای پویای صنعت دارو خواهد بود.

سخنرانی‌ها و پنل‌های علمی و صنفی، نشست‌های دوجانبه و چندجانبه تجاری و اقتصادی، مجامع صنفی، مسابقات و چالش‌های تعاملی، نمایشگاه‌های کتاب و رسانه حوزه سلامت و تور‌های دانشجویی از بخش‌های مختلف این رویداد به شمار می‌رود.

نهمین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (ایران‌فارما ۱۴۰۳) توسط سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران طی روز‌های ۱۱ تا ۱۳ مهر ۱۴۰۳ در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار