به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو؛ نتیجه کنکور مشخص شد و هر دانشجویی میداند که قراراست بر صندلی کدام دانشگاه بنشیند. یکی از مهمترین مسئله دانشجویان جدیدالورد تغذیه است؛ با توجه به شروع سال تحصیلی جدید، این سوال برای دانشجویان جدید الورود پیش میآید که چگونه باید درسامانه تغذیه دانشگاه ثبت نام کنند.
سهم دانشجو از تأمین هزینه غذا در طی سنوات عادی مجاز تحصیل (کاردانی چهار نیمسال، کارشناسی هشت نیمسال، کارشناسی ارشد چهار نیمسال، دکترای حرفه ای و دکترای مسـتقیم دوازده نیمسال، دکترای تخصصی ناپیوسته و دکترای دستیاری هشت نیمسال، دکترای پیوسته شانزده نیمسال و پسادکتری برای هر دوره دو نیمسال)، به تفکیک قیمت غذای پرهزینه، متوسط هزینه و کم هزینه به ترتیب پانزده هزار تومان، دوازده هزار تومان و هفت هزارو پانصد تومان تعیین شد.
غذای پر هزینه (عموماً وعده ناهار) : ۱۵۰۰۰۰ ریال
غذای متوسط هزینه (عموماً وعده شام) : ۱۲۰۰۰۰ ریال
غذای کم هزینه (عموماً وعده صبحانه) : ۷۵۰۰۰ ریال
سهم دانشجو از تأمین هزینه غذای دانشجویی برای نیمسال های اول و دوم سنوات اضافه مجاز دو برابر، برای نیمسال های سوم و چهارم سنوات اضافه مجاز، سه برابر و برای نیمسال های سـنوات اضافه مجاز بیش از چهار نیمسال، پنج برابر سهم دانشجوی سنوات عادی مجاز از تأمین غذای دانشجویی در طول سال تحصیلی تعیین شد.
قیمت های تعیین شـده غـذای دانشـجویی در این مصوبه صـرفًا برای نیمسال های اول و دوم هر سال تحصـیلی است و شامل ترم تابستانی نیست.
تعیین میزان کمک دانشـگاه ها برای تأمین هزینه غـذای دانشـجویی در غـذاخوری های مکمل و همچنین ترم تابسـتانی بر عهـده خود دانشگاه ها بوده و مستثنی از مفاد این مصوبه است.
دانشـگاه ها و مؤسسات آموزش عالی می توانند در شرایط خاص و با توجه به شرایط جغرافیایی، اقتصادی و منطقه ای با تشخیص هیأت رئیسه تا ۲۰ درصد مبلغ تعیین شده را افزایش دهند.
درادامه به مبحث نحوه ثبت نام در سامانه تغذیه دانشگاه و دریافت کارت تغذیه میپردازیم.
دانشجویان برای دریافت غذای خود از سلف دانشگاه باید کارتی را ارائه دهند «کارت تغذیه دانشجویی» برای دانشجویان همان کارت دانشجویی است که این کارت از قبل برای دانشجویان فعال شده است.نحوه ثبت نام درسامانه و اتوماسیون تغذیه به صورت اینترنتی است و نیازی به مراجعه حضوری نیست.
دانشگاهها پس از معارفه کارتهای دانشجویی را به دانشجویان تحویل میدهند؛ دانشجویان جدید الورود باید به این نکته توجه کنند تا صادر شدن کارت دانشجویی آنها «کارت تحویل غذا» غذای خود را در سامانه تغذیه میتوانند رزرو کنند.
وارد سامانه و اتوماسیون غذایی دانشگاه شوید و پس از ورود، گزینه فیش فراموش شده را در سامانه انتخاب کنید و برای هر وعده غذایی بارکد دریافت کنید، این بارکد را با خود به قسمت توزیع غذا برده وغذای خود را تحویل بگیرید.اگر دچار مسئلهای شدید، نگران نباشید کافی است که برگه ثبت نام یا انتخاب واحد خود به اداره تغذیه ارائه کرده تا مسئله پیش آمده را حل کنید.
هروعده رزرو غذا از طریق اتوماسیون تغذیه تا ۴۸ ساعت قبل توسط خود دانشجو انجام میشود و دانشجویان همچنین این امکان را دارند که اعتبار خود را به صورت اینترنتی افزایش دهند.دانشجویان پس از دریافت کارت دانشجویی میتوانند تا ۷۲ ساعت قبل غذای خود را رزرو کنند، البته ازآنجا که برخی از دانشگاهها چند مدل غذا سرو میکنند، امکان تغییر نوع غذا هم برای شما وجود دارد. البته برنامه غذایی هم در پنل دانشجو در صفحه رزرو درج شده است.
اگر به هر دلیلی فراموش کردید که غذا رزرو کنید از سلف دانشگاه غذا بخرید؛ اما قیمت آن دو برابر حالت رزرو است.دانشجویان توجه کنید که امکان رزرو بیش از یک پرس غذا وجود ندارد.
دانشجویان برای افزایش اعتبار به یک کارتبانکی عضو شبکه شتاب نیاز دارند.
قیمت غذا بر اساس مصوبه صندوق رفاه تعیین شده است و کیفیت آن هم هر چند وقت یکبار توسط کارشناسان بهداشت سنجیده میشود.دانشجویان نوبت اول ساکن خوابگاههای دانشگاه میتوانند ۳ وعده غذای خود را رزرو کنند و دانشجویان نوبت اول که در خوابگاههای دانشگاه ساکن نیستند میتوانند تنها وعده ناهار خود را رزرو کنند.دانشجویان نوبت دوم نیز میتوانند وعده ناهار را رزرو کنند؛ همچنین دانشجویان توجه کنند که پنجشنبه و جمعهها غذا در دانشگاه توزیع نمیشود و تهیه غذا به عهده خود دانشجویان است.