به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این گزارش که توسط فدراسیون بینالمللی رباتیک (IFR) ارائه شده است، نشان میدهد که صنعت رباتیک به روند صعودی خود در سطح جهانی ادامه داده است.
به نقل از فاکس۵، کره جنوبی با داشتن ۱۰۱۲ ربات به ازای هر ۱۰ هزار کارمند، انتقال به سوی نیروی کار رباتیک را رهبری میکند. فدراسیون بینالمللی رباتیک نشان داد که این کشور از سال ۲۰۱۸ هر سال پنج درصد استفاده از رباتها را افزایش داده است.
آمار در سایر کشورها چگونه است؟
این سازمان دریافت که سنگاپور با ۷۷۰ ربات به ازای هر ۱۰ هزار کارمند در رتبه دوم قرار دارد. چین با ۴۷۰ ربات به ازای هر ۱۰ هزار کارمند، آلمان و ژاپن را پشت سر گذاشته و پس از سنگاپور در جایگاه سوم قرار گرفته است.
آلمان با ۴۲۹ ربات به ازای هر ۱۰ هزار کارمند در جایگاه چهارم قرار گرفت و پس از آن ژاپن با ۴۱۹ واحد در هر ۱۰ هزار کارمند قرار گرفت و ایالات متحده با ۲۹۵ ربات به ازای هر ۱۰ هزار کارمند در رتبه دهم قرار دارد.
تراکم ربات بر اساس منطقه
فدراسیون بینالمللی رباتیک نشان داد که اتحادیه اروپا دارای تراکم ربات ۲۱۹ واحد به ازای هر ۱۰ هزار کارمند است که نسبت به سالهای گذشته ۵.۲ درصد افزایش داشته است.
آلمان، سوئد، دانمارک و اسلوونی پیشتاز افزایش پذیرش صنعت رباتیک بودند و جزو کشورهایی هستند که در دسته ۱۰ کشور برتر جهان در این حوزه قرار گرفتند.
تراکم ربات در آمریکای شمالی ۱۹۷ واحد به ازای هر ۱۰ هزار کارمند است که ۴.۲ درصد افزایش یافته است.
آسیا دارای تراکم ربات ۱۸۲ واحد به ازای هر ۱۰ هزار نفر شاغل در تولید است و افزایش ۷.۶ درصدی را نشان میدهد و کره، سنگاپور، چین و ژاپن در میان ۱۰ کشور برتر خودکارسازی قرار دارند.