کد خبر:۱۲۰۰۱۵۳
معاون علمی رئیس‌جمهور:

جایزه روستاآزاد جایزه حکمرانی فناورانه است

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با اشاره به شاخص‌های حکمرانی خوب گفت: حکمرانی خوب محقق نمی‌شود، مگر با فناوری و جایزه روستاآزاد نیز جایزه‌ای برای حکمرانی فناورانه به شمار می‌رود.
جایزه روستاآزاد جایزه حکمرانی فناورانه است

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین افشین، معاون علمی ریاست جمهوری امروز در مراسم اولین دوره اعطای جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، با بیان اینکه هر رئیس دانشگاهی که می‌آید، سعی می‌کند تحت عنوانی فعالیت‌های خود را توسعه دهد، افزود: عنوان فعالیت‌های مرحوم روستاآزاد را می‌توان توسعه و عمق بخشیدن به فناوری نامید و توسعه فناوری و نوآوری دانشگاه مدیون فعالیت‌های ایشان است.


وی گفت: یکی از افتخارات دکتر روستاآزاد این است که شاگردانی تربیت کرد که قدردان زحمات ایشان هستند. افرادی که تلاش می‌کنند جریان سازی استادشان تداوم یابد و این امر ارزشمند است.


افشین با اشاره به اعطای این جایزه، اظهار کرد: وقتی که صحبت از حکمرانی می‌شود، معمولا صحبت از حکمرانی خوب می‌شود و دکتر روستاآزاد حکمرانی را در پژوهش می‌دانست.


وی ادامه داد: از جمله شاخص‌های حکمرانی خوب می‌توان به مواردی، چون دولت کارآمد، دولت پاسخگو، دولت فسادگریز، حاکمیت قانون و توسعه مشارکت مردمی اشاره کرد.


معاون علمی رئیس‌جمهور، خصوصی‌سازی را از دیگر شاخص‌های حکمرانی خوب دانست و خاطرنشان کرد: هیچ کدام از این شاخص‌ها محقق نمی‌شود، مگر با حضور فناوری؛ از این رو جایزه حکمرانی روستاآزاد جایزه حکمرانی فناورانه به شمار می‌رود.


وی تاکید کرد: از این رو در معاونت علمی، حوزه حکمرانی فناورانه حکم چراغ‌های زمین فوتبال است که راه را روشن می‌کنند تا بازیگران آن که شامل نخبگان می‌شوند، نقش آفرینی کنند.


افشین با ابراز امیدواری از اینکه دبیرخانه این رویداد از امروز در این حوزه فعال شد، یادآور شد: در خصوص اینکه گفته می‌شود دانش کاربردی ارزشمند است، باید گفته شود که ما به همه علوم کاربردی و لبه دانش نیازمندیم و همه این علوم ارزشمند هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار