آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۷۷۷۱

مایک والتز: جنگ‌های خاورمیانه برای ما نیست!

مایک والتز، مشاور امنیت ملی پیشنهادی ترامپ، بر لزوم خروج نیرو‌های آمریکایی از سوریه تأکید کرد و افزود که در دولت دوم ترامپ انصارالله یمن در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار می‌گیرد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رای الیوم: مایک والتز، گزینه پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برای سمت مشاور امنیت ملی، بر لزوم خروج سربازان آمریکایی از سوریه تأکید کرد.

والتز روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری گفت که وضعیت تروریست‌های داعش و امنیت مرزهای رژیم اسرائیل از مهم‌ترین مسائلی هستند که ایالات متحده باید در سوریه به آن‌ها توجه کند.

او با دفاع از سیاست‌های ترامپ در خاورمیانه در دوره قبلی ریاست‌جمهوری‌اش، آن‌ها را درست توصیف کرد و افزود:
«رئیس‌جمهور ترامپ کاملاً حق دارد. مأموریت او این بود که ما را از جنگ‌های خاورمیانه دور نگه دارد. ما به هیچ سربازی در سوریه نیاز نداریم، اما همچنان باید به مسائل مربوط به داعش، امنیت مرزهای اسرائیل و روابط با متحدان خلیج فارس توجه کنیم.»

در ۸ دسامبر ۲۰۲۴، گروه های تروریستی کنترل دمشق را به دست گرفتند و نیروهای دولت اسد از مراکز عمومی و خیابان‌ها عقب‌نشینی کردند. به این ترتیب، دولت ۵۳ سال خانواده اسد پایان یافت.

بشار اسد، که از ۱۷ ژوئیه ۲۰۰۰ به‌عنوان جانشین پدرش حافظ اسد حکومت کرده بود، به همراه خانواده‌اش به طور مخفیانه به روسیه فرار کرد. روسیه اعلام کرد به دلایل انسانی به آن‌ها پناهندگی داده است.یک روز پس از سقوط اسد، احمد الشرع، رهبر دولت جدید سوریه، محمد البشیر را مأمور تشکیل دولت انتقالی کرد.

والتز همچنین تأکید کرد که جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ضروری است و هشدار داد:
«اگر ایران به سلاح هسته‌ای برسد، کشورهای دیگری مانند عربستان سعودی و ترکیه نیز به دنبال آن خواهند رفت.»

او همچنین خواستار آزادی زندانیان اسرائیلی و آمریکایی در غزه شد.

والتز همچنین اعلام کرد که پس از آنکه ترامپ مجدداً ریاست‌جمهوری را به دست گیرد، انصارالله یمن به‌زودی در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار خواهند گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار