آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۰۴۱۶

صرفه‌جویی ۳ میلیون دلاری با ساخت شیر‌های نفتی دانش‌بنیان

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت از بومی‌سازی و ساخت شیر‌های توپی ۴۲ اینچ با قابلیت تعمیر با تکیه بر توان و دانش متخصصان داخلی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت از بومی‌سازی و ساخت شیر‌های توپی ۴۲ اینچ با قابلیت تعمیر با تکیه بر توان و دانش متخصصان داخلی خبر داد و گفت: این مهم نه تنها ۳ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی برای کشور به ارمغان آورده، بلکه گامی مهم در جهت خودکفایی صنعت نفت است.

 نصرالله زارعی با بیان اینکه با اعتماد به توان و دانش ایرانی می‌توان به ظرفیت‌های سازندگان داخلی تکیه کرد، گفت: این نوع شیر‌های توپی که از سوی یکی از سازندگان داخلی و باتجربه در حوزه صنعت نفت و گاز در حال ساخت است، قابلیت تعمیر در محل (On Site) داشته و بدون نیاز به جدا شدن شیر از خط، تولید را به‌صورت کاملاً بهینه برای بهره‌بردار فراهم می‌کند.

وی افزود: به‌منظور عمل به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» این طرح با اعتماد و باور به توانمندی سازندگان دانش‌بنیان و نیرو‌های جوان و متخصص داخلی در ساخت شیر‌های ۴۲ اینچ، آغاز شده و افزون بر اینکه تاکنون مانع خروج بیش از ۳ میلیون دلار ارز از کشور شده، مانند پروژه ملی گوره - جاسک برای کمک به رشد و شکوفایی سازندگان داخلی در شرایط تحریم، کمک شایانی داشته است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، این دستاورد را برگ زرین دیگری در حوزه داخلی‌سازی کالا‌های تخصصی صنعت نفت دانست و اظهار امیدواری کرد با بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت‌های سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان، توسعه پروژه‌ها با سرعت بیشتری تکمیل شود.

با توجه به شتاب زیاد تغییر فناوری در صنعت نفت، توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در این صنعت بیش‌ازپیش اهمیت یافته است.

از همین رو وزارت نفت همسو با اجرای قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور، حمایت از کالای ایرانی و بهره‌مندی از مصوبه تولید بار اول برای تأمین نیاز‌های فناورانه، راهبردی و تحریمی، ارتباطات علمی و مالی خود را با شرکت‌ها و مؤسسه‌های دانش‌بنیان افزایش داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار