آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۲۳۲۸
تکنولوژی |

نسل جدید استارلینک با پهنای باند دانلود ۱ ترابیتی از راه رسید

ماهواره‌های بزرگ‌تر و پیشرفته‌تر «V ۳» در مأموریت‌های بعدی با استارشیپ در مدار زمین مستقر خواهند شد تا سرعت گیگابیتی به کاربران ارائه کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسپیس ایکس اعلام کرده هرکدام از ماهواره‌های نسل بعدی این شرکت پهنای باند دانلود یک ترابیت‌برثانیه خواهند بود تا بتواند سرعت گیگابیتی را به کاربران استارلینک ارائه کند.

غول حوزه فضایی در گزارش پیشرفته سالانه استارلینک جزئیات جدیدی درباره ماهواره‌های بزرگ‌تر و پیشرفته‌تر «V ۳» اعلام کرده است که قصد دارد در مأموریت‌های بعدی با استارشیپ آنها را در مدار مستقر کند.

در گزارش اسپیس ایکس نوشته شده است: «هر ماهواره V ۳ استارلینک سرعت دانلود یک ترابیت‌برثانیه و سرعت آپلود ۱۶۰ گیگابیت‌درثانیه دارد که در مقایسه با ماهواره‌های V ۲ Mini سرعت دانلود آن ۱۰ برابر و سرعت آپلود آن ۲۴ برابر بیشتر است.»

ماهواره‌های V ۲ مینی این شرکت درحال‌حاضر فقط پهنای باند دانلود ۹۶ گیگابیت‌برثانیه ارائه می‌کنند و با موشک کوچک‌تر فالکون ۹ به فضا پرتاب شده‌اند. این گزارش همچنین اشاره می‌کند ظرفیت شبکه تجمعی استارلینک درحال‌حاضر نزدیک به ۳۵۰ ترابیت‌برثانیه است.

درنهایت اسپیس ایکس قصد دارد سرعت دانلود یک گیگابیت و ۲ گیگابیت را به مشترکین استارلینک ارائه کند. در ادامه گزارش نوشته شده است: «هر پرتاب ماهواره‌های استارلینک V ۳ با استارشیپ ۶۰ ترابیت‌برثانیه به شبکه Starlink اضافه می‌کند که بیش از ۲۰ برابر از ظرفیتی که پرتاب ماهواره‌های V ۲ Mini با فالکون ۹ اضافه می‌کند، بیشتر است.»

به‌دنبال این گزارش، «مایکل نیکولس»، معاون بخش مهندسی استارلینک، در شبکه اجتماعی ایکس پست جدیدی منتشر کرد و گفت ماهواره‌های V ۳ «به سیستم اجازه می‌دهند در پر تراکم‌ترین بخش‌های شبکه مقیاس قابل‌توجهی داشته باشد، نسبت ظرفیت آپلود به دانلود را بهبود بخشد و بتواند اتصال گیگابیتی را به پایانه‌های کاربری جداگانه ارائه کند.»

هنوز مشخص نیست استارشیپ مأموریت خود برای حمل ماهواره‌های استارلینک چه زمانی آغاز می‌کند، اما اسپیس ایکس قصد دارد ۱۰ ژانویه (۲۱ دی) پرتاب آزمایشی دیگری انجام دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار