آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۳۹۸۱

محمد رعد: حزب‌الله مانعی برای اجماع بر سر رئیس‌ جمهوری لبنان نخواهد بود

رئیس فراکسیون "وفاداری به مقاومت" در دیدار با ژان ایو لودریان، فرستاده ویژه فرانسه به لبنان گفت :«حزب‌الله مانعی در برابر اجماع لبنانی‌ها بر سر انتخاب رئیس‌جمهوری نخواهد بود».

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: محمد رعد، رئیس فراکسیون "وفاداری به مقاومت"، امروز (چهارشنبه) در دفتر این فراکسیون واقع در حاره حریک میزبان ژان ایو لودریان، فرستاده ویژه فرانسه به لبنان، بود. در این دیدار که عمار الموسوی، مسئول روابط عربی و بین‌المللی حزب‌الله نیز در آن حضور داشت، موضوعات مربوط به انتخاب رئیس‌جمهوری لبنان مورد بحث قرار گرفت.

رعد در این نشست تأکید کرد: "حزب‌الله مانعی در برابر اجماع لبنانی‌ها بر سر انتخاب رئیس‌جمهوری نخواهد بود." این موضع‌گیری می‌تواند نقش مهمی در تسهیل روند مذاکرات و کاهش تنش‌های سیاسی پیرامون این مسئله ایفا کند.

تحرکات سیاسی لبنان در آستانه انتخاب رئیس‌جمهوری

لبنان در روزهای اخیر شاهد افزایش فعالیت‌ها و دیدارهای دیپلماتیک و سیاسی بوده است. در همین راستا، ژان ایو لودریان به دعوت نبیه بری، رئیس مجلس نمایندگان لبنان، وارد بیروت شد. این سفر با هدف شرکت در نشست انتخاب رئیس‌جمهوری و پیگیری تلاش‌ها برای پایان دادن به بن‌بست سیاسی این کشور صورت گرفت.

نبیه بری شب گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد که جلسه انتخاب رئیس‌جمهوری در پارلمان برگزار خواهد شد و این جلسه به‌صورت باز و در چندین دور متوالی ادامه خواهد یافت. وی تأکید کرد: "نمایندگان ۱۲۸ نفره مجلس باید مسئولیت خود را پذیرفته و رئیس‌جمهوری را انتخاب کنند."

اهمیت اجماع در حل بحران سیاسی

اظهارات محمد رعد مبنی بر آمادگی حزب‌الله برای تسهیل اجماع، نشانه‌ای مثبت از تمایل برای کاهش تنش‌های سیاسی در لبنان است. کشور در ماه‌های اخیر با بحران شدید اقتصادی و سیاسی دست و پنجه نرم کرده و انتخاب رئیس‌جمهوری می‌تواند گامی مؤثر برای آغاز اصلاحات و ثبات باشد.

سفر لودریان به بیروت و نقش‌آفرینی بین‌المللی فرانسه در این فرایند، امیدواری‌ها برای حل این بحران طولانی‌مدت را افزایش داده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار