به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روح اله باقرزاده گفت: در راستای گسترش همکاریهای بین المللی، ۱۲ کارگروه منطقهای و بین المللی را شناسایی کردیم و از سه ماه قبل این کارگروهها تشکیل شده است. یکی از مهمترین شرح خدمات این کارگروهها همفکری و شناسایی و تسهیل در امور همکاری علمی با کشورهای تخصصی این کارگروهها است.
وی با بیان اینکه در این کارگروههای همفکری و مشورتی، بیش از ۴۰ عضو هیات علمی دانشگاه حضور دارند، اظهار کرد: یکی از این کارگروه ها، کارگروه عمان- قطر-امارات به دبیری دکتر احمد افشار است.
باقرزاده همچنین خاطر نشان کرد: همکاری علمی در سه ماه گذشته میان دانشکده مهندسی پلیمر با شرکتهای بخش خصوصی داخل و خارج با دانشگاه صحار عمان شروع شد. یکی از زمینههای همکاری ایجاد شده با دانشگاه صحار Sohar (University به همت رییس و همکاران دانشکده منجر به توسعه همکاریهای علمی میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه صحار در زمینه مهندسی پلیمر و پلاستیکها شد.
مدیر کل امور بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: همزمانی این همکاریها و شکل گیری این کارگروهها، منجر به برگزاری نمایشگاهی از دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه صحار عمان شد که با هماهنگی سفارت ایران برگزار شد.
وی گسترش و تعمیق همکاریهای علمی میان دو دانشگاه صنعتی امیرکبیر و صحار را یکی از اهداف برگزاری این نمایشگاه دانست و یادآور شد: شرکت ما در این نمایشگاه منجر به عقد قراردادی با هدف ایجاد و راه اندازی دو مرکز انتقال تکنولوژی در حوزه پلیمر، مواد و متالورژی شد.
باقرزاده اظهار کرد: یکی از دستاوردهای این تفاهم نامه همکاری میان دو دانشگاه در قالب برنامه استاد همکار شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر آن در پی ایجاد پنجره واحد صادرات محصولات دانش بنیان اساتیدی که در قالب شرکتهای دانش بنیان و هستههای فناور به تولید رساندهاند، هستیم. از طریق این پنجره واحد میتوانیم این محصولات را در بستری مناسب به بازارهای بین المللی صادر کنیم.