کد خبر:۱۲۲۷۵۷۶

نقض دوباره آتش‌بس در غزه؛ یک فلسطینی به شهادت رسید

در ادامه نقض‌های مکرر آتش‌بس در نوار غزه، یک پهپاد رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه منطقه‌ای در شرق رفح را هدف قرار داد که منجر به شهادت یک فلسطینی و زخمی شدن شدید یک نفر دیگر شد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رای الیوم؛ در ادامه نقض‌های مکرر توافق آتش‌بس در نوار غزه، یک پهپاد رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه منطقه‌ای در شرق رفح را هدف قرار داد که بر اثر آن یک فلسطینی به شهادت رسید و یک نفر دیگر به‌شدت زخمی شد.

حمله پهپادی به غیرنظامیان در رفح

یک منبع پزشکی در غزه به آناتولی گفت که یک شهید و یک مجروح با وضعیت وخیم به بیمارستان اروپایی غزه در شرق خان‌یونس منتقل شدند. به گفته شاهدان عینی، پهپاد رژیم صهیونیستی گروهی از فلسطینیان را که برای بررسی خانه‌هایشان به منطقه "ابوحلاوه" در شرق رفح رفته بودند، هدف قرار داد.

روز سه‌شنبه، منیر البرش، مدیرکل وزارت بهداشت غزه، اعلام کرد که از زمان اجرای توافق آتش‌بس در ۱۹ ژانویه، ۹۲ فلسطینی به شهادت رسیده و ۸۲۲ نفر دیگر بر اثر حملات مستقیم رژیم صهیونیستی زخمی شده‌اند.

همچنین، یک منبع آگاه فلسطینی به آناتولی خبر داد که این رژیم تاکنون ۲۶۹ بار پروتکل انسانی مربوط به توافق آتش‌بس را در نوار غزه نقض کرده است، توافقی که ۲۳ روز پیش به اجرا درآمد.

ارتش رژیم صهیونیستی تقریباً به‌صورت روزانه فلسطینیان را مستقیماً هدف قرار می‌دهد، چه از طریق تیراندازی مستقیم و چه با موشک‌های پهپادی، در نقاط مختلف نوار غزه.

نقض‌های مداوم آتش‌بس موجب شد که روز دوشنبه، ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های قسام (شاخه نظامی حماس)، اعلام کند که تحویل اسرای صهیونیستی که قرار بود شنبه آینده آزاد شوند، تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است، مگر اینکه رژیم صهیونیستی به تعهدات خود پایبند باشد.

نقض‌های چهارگانه رژیم صهیونیستی در آتش‌بس

علاوه بر حملات و کشتار فلسطینیان، حماس چهار مورد نقض توافق از سوی رژیم صهیونیستی را مشخص کرده است، ازجمله:

  1. تأخیر در بازگشت آوارگان به شمال نوار غزه
  2. مانع‌تراشی در ورود اقلام ضروری اسکان ازجمله چادر، خانه‌های پیش‌ساخته، سوخت و ماشین‌آلات آواربرداری برای بیرون کشیدن اجساد
  3. تأخیر در ورود داروها و تجهیزات پزشکی موردنیاز برای بیمارستان‌ها
  4. ممانعت از بازسازی مراکز درمانی و زیرساخت‌های بهداشتی

توافق آتش‌بس در نوار غزه که از ۱۹ ژانویه (دی‌ماه گذشته) اجرایی شد، شامل مبادله اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی و ۳ مرحله بود که هرکدام ۴۲ روز به طول می‌انجامد. در مرحله نخست، مبادله اسرا، ورود کمک‌های انسانی و مذاکره برای آغاز مراحل دوم و سوم انجام می‌شود. این توافق با میانجیگری مصر و قطر و حمایت آمریکا برقرار شده است.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، یک نسل‌کشی در غزه مرتکب شده است که طی آن بیش از ۱۵۹ هزار فلسطینی شهید یا زخمی شده‌اند، که اکثر آنان را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند. همچنین بیش از ۱۴ هزار فلسطینی مفقود شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار