به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمود سیجانی در این خصوص، گفت: اگر واحد تولیدی یا صنعتی تعطیل شود چون در استان تهران محدودیت سرمایه گذاری داریم، سرمایهگذارانی هستند که با قید فوریت دوباره این واحدها را احیا کنند چرا که محدودیت خودش یک عطشی ایجاد میکند.
وی تاکید کرد: اجازه احیای واحد راکد به غیر از همان محصولی که تولید میشده را نخواهیم داد چرا که احیای واحدها باید براساس آمایش سرزمینی باشد.
به گفته سیجانی، ما در بحث بارگذاری زیست محیطی به حالت اشباع و فوق اشباع رسیدهایم؛ بنابراین ایجاد و توسعه صنایعی که فاقد آلایندگی، آب بَری و صادرات محور باشند، جزو اولویتهای ما هستند.
وی ادامه داد: امسال هدفگذاری برای احیای ۸۸ واحدهای راکد تولیدی را داشتیم که تاکنون بیش از ۶۰ واحد به چرخه تولید برگشته و بقیه هم تا پایان سال فعال میشوند.
سیجانی یکی از مشکلات واحدهای فعال تولید و صنعتی را کارکرد با ظرفیت پایین عنوان کرد و گفت: بحث بهره وری سرمایه و افزایش راندمان تولید اهمیت ویژهای برای ما دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران یادآور شد: برای این واحدها هم با کمک به سرمایه گذار راندمان ظرفیت را بالا میبریم یا فضا را در اختیار یک سری برندهای فعال قرار میدهیم که از فضای تولید واحد مذکور استفاده کنند.