کد خبر:۱۲۳۰۹۳۱
معاون وزیر بهداشت در افتتاحیه‌ی هفتمین کنگره سلامت مردان:

تصادفات، دخانیات و استرس؛ سه تهدید جدی برای سلامت مردان

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: تصادفات رانندگی، استعمال دخانیات و استرس از مهم‌ترین عوامل تهدیدکننده سلامت مردان هستند.

تصادفات، دخانیات و استرس؛ سه تهدید جدی برای سلامت مردان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل ازمعاونت آموزشی وزارت بهداشت؛ سید جلیل حسینی معاون آموزشی وزارت بهداشت و رئیس کنگره سلامت مردان با تأکید بر اهمیت توجه به سلامت مردان، اعلام کرد که عوامل متعددی سلامت آنها را تهدید می‌کند. وی تصادفات رانندگی، استعمال دخانیات و استرس را از جمله مهم‌ترین دلایل آسیب‌پذیری مردان دانست.

وی با اشاره به اینکه ۳۳ مورد از ۴۰ عامل تسهیل‌کننده مرگ، در مردان بیشتر دیده می‌شود، گفت: «برای مثال، میزان اقدام به خودکشی در مردان چهار برابر زنان است. همچنین در دوران پاندمی کرونا، آسیب‌پذیری مردان نسبت به زنان بیشتر بود.»

باور‌های غلط درباره سلامت مردان

وی افزود: «مردان به دلیل قدرت بدنی و حجم عضلانی بیشتر، تصور می‌کنند که کمتر بیمار می‌شوند. همچنین به دلیل کنترل احساسات، نشانه‌های بیماری خود را نادیده می‌گیرند که این موضوع می‌تواند مشکلات سلامتی آنها را تشدید کند.»

بر اساس پژوهش‌ها، مردان به دلیل تصادفات رانندگی، استعمال دخانیات و عفونت‌های جنسی، بیش از زنان در معرض آسیب‌های جدی قرار دارند. همین مسئله باعث شده که نهاد‌های تحقیقاتی روی این موضوع تمرکز بیشتری داشته باشند.

اهمیت توجه به سلامت مردان از کودکی تا سالمندی

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تأکید بر لزوم توجه به سلامت مردان در تمام سنین، اظهار داشت که این مسئله از دوران کودکی تا سالمندی باید مورد بررسی قرار گیرد. هدف اصلی پژوهش‌ها در این حوزه، پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌هاست.

وی تصریح کرد: «در جامعه، این باور نادرست وجود دارد که مردان باید قوی و مستقل باشند، در حالی که سلامت جسمی و روانی آنها به یکدیگر وابسته است. لازم است با تغییر این نگرش، زمینه بهتری برای مراقبت از سلامت مردان فراهم شود.»

هفته سلامت مردان؛ فرصتی برای آگاهی‌بخشی

وی با اشاره به هفته سلامت مردان که در خردادماه برگزار می‌شود، بیان کرد: «این هفته که ابتدا در آمریکا پایه‌گذاری شده است، فرصتی برای بررسی جنبه‌های مختلف سلامت جسمی، روانی و عاطفی مردان و همچنین ترویج فرهنگ کمک‌جویی در بین آنها محسوب می‌شود.»

وی در پایان، مدیتیشن و تمرینات تنفسی را از جمله راهکار‌های مؤثر در تقویت سلامت روان مردان دانست و بر اهمیت آموزش و فرهنگ‌سازی در این زمینه تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار