به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جشنواره فیلم فجر یکی از بااهمیتترین جشنوارههای سینمایی ایران است که هر سال در نیمه بهمن برگزار میشود؛ این جشنواره از ۱۳۶۱ خورشیدی به ابتکار بنیاد سینمایی فارابی و زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد و اکنون چهل و سومین دوره این جشنواره از ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ در تهران برگزار شد.
همواره در سالهای متمادی جای خالی دانشگاهها به عنوان یکی از موثرترین عناصر در جامعه فعلی به عنوان محملی جهت اکران فیلمهای جشنواره فجر خالی بوده است. از این رو مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه امیرکبیر برای اولین بار توانست به این مهم دست یافته و پس از پیگیریهای فیلمهای منتخب جشنواره فجر در ژانرهای مختلف را جهت اکران دانشجویی به دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیاورد.
در طول مدت زمان برگزاری جشنواره در دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیش از ۳۰۰۰ نفر توانستند از فیلمهای جشنواره دیدن کنند که از این بین بیش از ۵۰۰ نفر ازآنها اعضای هیئت علمی و کارمندان بودند که به همراه خانوادههای خود به تماشای فیلمها نشسته بودند.
ده فیلمی که در جشنواره فیلم فجر دانشگاه امیرکبیر اکران شدند عبارت بودند از: فیلم موسی کلیم الله، صیاد، گوزنهای اتوبان، رها، زیبا صدایم کن، پیشمرگ، چشم بادومی، آنتیک، صددام و تاکسیدرمی. با توجه به سلیقههای مختلفی که در بین دانشجویان دانشگاه وجود داشت سعی شده بود فیلمهای اکران شده در ژانرهای مختلفی همچون مذهبی، دفاع مقدس، کمدی و درام اجتماعی در جدول اکران حضور داشته باشد
در بین فیلمهای اکران شده ۳ فیلم نیز توانسته بود به سانس فوق العاده رسیده و به غیر از سانس اصلی در سانسهای فوق العاده نیز اکران شود. در مجموع تمامی ۱۴ سانس اکران شده مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه امیرکبیر توانست ظرف مدت زمانی ۷ روز، بیش از ۱۳۵۰ دقیقه از فیلمهای مختلف جشنواره را در دانشگاه امیرکبیر اکران نماید. با توجه به نظرسنجی که از بین مخاطبان جشنواره فیلم فجر انجام گرفته است فیلم موسی کلیم الله به عنوان بهترین فیلم از نگاه تماشاگران فیلم جشنواره فجر انتخاب شده است.