به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو؛ روز ۲۵ فوریه اهمیت تاریخی و سیاسی زیادی در جهان دارد. در ادامه به مرور برخی از مهمترین رویدادهای آن میپردازیم.
در تاریخ ۲۵ فوریه ۱۹۲۸، آژانس دولتی آمریکا که نظارت بر ارتباطات عمومی را بر عهده داشت، اولین پروانه تاسیس تلویزیون را به نام "چارلز فرانسیس جنکینز" صادر کرد. این تلویزیون که با نام W3XK شناخته میشد، نخستین فرستنده تلویزیونی دائمی در جهان بود و تقریباً پنج ماه بعد در دوم ژوئیه ۱۹۲۸ در ویتون ایالت مریلند آغاز به کار کرد.
این شبکه تلویزیونی به طور منطقهای تا شعاع ۴۰ کیلومتر برنامههای خود را پخش میکرد. در ابتدا، این شبکه پنج شب در هفته و بیشتر با نمایش فیلمهای سینمایی برنامههای خود را پخش میکرد. اولین آزمایشهای پخش تصویر تلویزیونی از سال ۱۹۲۳ آغاز شده بود و به مرور، فناوری تلویزیون تکامل یافت.
در تاریخ ۲۵ فوریه ۱۸۱۵، ناپلئون بناپارت پس از تبعید به جزیره "البا" به فرانسه بازگشت و حکومتی ۱۰۰ روزه را آغاز کرد. دلیل شکست ناپلئون در این دوره، اشتباهات نظامی و تصمیمات عجولانه او، به ویژه حمله به روسیه بود که در نهایت منجر به نابودی بسیاری از نیروهای او شد.
در تاریخ ۲۵ فوریه ۱۸۳۶، سمیوئل کلت، مخترع آمریکایی، اختراع تپانچه کلت (ششلول) را به ثبت رساند. این اختراع به سرعت در سراسر دنیا مورد استفاده قرار گرفت و تاثیر زیادی در تحول صنعت اسلحهسازی داشت.
در ۲۵ فوریه ۱۹۲۱، تفلیس، پایتخت جمهوری دموکراتیک گرجستان، پس از نبردی شدید به تصرف بلشویکهای روسیه درآمد و جمهوری سوسیالیستی گرجستان تشکیل شد.
در این تاریخ، درخواست آدولف هیتلر برای تابعیت آلمان که پیشتر تسلیم کرده بود، پذیرفته شد. این تصمیم گامی مهم در جهت ورود هیتلر به سیاست آلمان بود و به وی امکان داد تا نامزد نمایندگی پارلمان شود و در نهایت به رهبری این کشور برسد.