کد خبر:۱۲۳۲۹۴۵
در سیزدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران و هشتمین کنگره بین‌المللی معدن و صنایع معدنی صورت می‌گیرد؛

بررسی هوشمند سازی معادن و ابعاد حقوقی معادن برای اولین بار

در سیزدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران و هشتمین کنگره بین‌المللی معدن و صنایع معدنی در خصوص کارگیری هوش مصنوعی در معادن و ابعاد حقوقی معادن برای اولین بار بحث و تبادل نظر می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجید عطایی پور دبیر علمی این رویداد در سیزدهمین کنفرانس مهندسی معدن ایران و هشتمین کنگره بین‌المللی معدن و صنایع معدنی با ارایه گزارشی از روند برگزاری، این کنفرانس را جشن سالیانه مهندسان معدن دانست و اظهار کرد: توسعه و پیشرفت سه رکن دارد که شامل دانش، قدرت و ثروت است و اگر این سه رکن هماهنگ در کنار هم قرار بگیرند می‌توانند منابع طبیعی و معدنی کشور را به ظهور و بروز برسانند.

وی منشا دانایی را دانشگاه، منشا دارایی را بخش خصوصی و شرکت‌های معدنی و منشأ توانایی را حاکمیت دانست که باید به درستی در این بخش نظارت کنند تا دانش و ثروت در مسیر درست خود به شکوفایی اقتصاد کشور منجر شود.

عطایی پور این کنفرانس را سالانه دانست و یادآور شد: شعار این رویداد نوآوری، هوشمند سازی و توسعه پایدار تعیین شد و مقالات و پژوهش ها، سخنرانی‌های کلیدی، پنل‌های تخصصی و میزگرد‌ها حول این شعار هدایت می‌شود.

دبیر علمی کنفرانس مهندسی معدن با اشاره به فراخوان جذب مقالات در این کنفرانس یادآور شد: محور‌های جدید این کنفرانس شامل مکانیزاسیون و هوشمند سازی و هوش مصنوعی و تاثیرات آن بر صنعت معدن، حقوق معادن می‌شود و انتظار نداشتیم که در سال اول، مقالات زیادی جذب کنیم.

وی اکتشافات معدنی، استخراج معادن، فرآوری مواد معدنی، مکانیک سنگ، اقتصاد و مدیریت، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، توسعه پایدار و تولید سبز، ایمنی و بهداشت و محیط زیست را از دیگر محور‌های کنفرانس مهندسی معدن نام برد.

دبیر علمی این کنفرانس با بیان اینکه در این دوره از کنفرانس بیش از ۳۰۴ مقاله دریافت شد اظهار کرد: بر روی این مقالات بیش از ۶۰۰ داوری از سوی ۲۰۰ داور صورت گرفت و در نهایت ۱۸۴ مقاله پذیرش شد.

عطایی پور با بیان اینکه ۳۷ مقاله به صورت شفاهی ارایه می‌شود، و افزود: تعداد ۱۴۷ مقاله به پوستر ارایه می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار