کد خبر:۱۲۳۴۰۹۹

شیوع مرگبار وبا در جنوب سودان: بیش از ۷۰ کشته و ۲۲۰۰ مبتلا در یک هفته

سازمان صندوق نجات کودکان گزارش داد که شیوع وبا در جنوب سودان طی هفته گذشته ۷۰ کشته و بیش از ۲۲۰۰ مبتلا داشته است. بیمارستان‌ها مملو از بیماران هستند و وضعیت بهداشتی بحرانی است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سازمان صندوق نجات کودکان گزارش داد، طی هفته گذشته حداقل ۷۰ نفر بر اثر شیوع وبا در جنوب سودان جان باخته و بیش از ۲۲۰۰ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند. وضعیت بحرانی بیمارستان‌ها و کمبود خدمات پزشکی، بحران انسانی در این کشور جنگ‌زده را تشدید کرده است.

در شهر کوستی، مرکز ایالت نیل سفید، بیمارستان‌ها به دلیل افزایش شدید بیماران وبا، مملو شده‌اند. بسیاری از بیماران به دلیل نبود تخت کافی، روی زمین خوابیده‌اند و خانواده‌ها ناچار شده‌اند تخت‌های خانگی خود را به حیاط بیمارستان‌ها بیاورند.

علت شیوع: قطع آب پاکیزه و استفاده از آب آلوده

شیوع وبا پس از آن آغاز شد که ایستگاه اصلی آب شهر کوستی به دلیل حمله پهپادی به ایستگاه برق "ام داباکر" تعطیل شد. این موضوع منجر به قطع آب پاکیزه و استفاده مردم از منابع آب آلوده شد که به سرعت بیماری را گسترش داد.

از اولین مورد وبا که در ۲۰ فوریه گزارش شد، موارد ابتلا به‌سرعت افزایش یافته است. این اپیدمی جدیدترین موج از شیوع مداوم وبا در سودان است. از اوت سال گذشته تاکنون بیش از ۵۳,۷۰۰ مورد ابتلا و بیش از ۱۴۰۰ مورد مرگ ناشی از وبا ثبت شده است.

بحران انسانی: میلیون‌ها نفر در معرض گرسنگی و بیماری

به گزارش سازمان ملل، حدود ۱۲ میلیون نفر در سودان آواره شده‌اند و ۲۴.۶ میلیون نفر با گرسنگی شدید دست‌وپنجه نرم می‌کنند. ادم ووسورنو، مدیر بخش حمایت در دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل، وضعیت سودان را «جهنمی» توصیف کرد و گفت: «دو سال جنگ بی‌امان، رنج‌های بسیاری را به مردم تحمیل کرده است.»

محمد عبدالعادیف، مدیر سازمان صندوق نجات کودکان در سودان، تأکید کرد که کودکان این کشور در چرخه‌ای بی‌پایان از خشونت، بیماری و گرسنگی گرفتار شده‌اند. او افزود: «بیشتر افرادی که اکنون برای بقا تلاش می‌کنند، کسانی هستند که به‌تازگی به خانه‌هایشان بازگشته بودند تا زندگی جدیدی آغاز کنند.»

فروپاشی نظام سلامت سودان

حداقل ۸۰ درصد بیمارستان‌های سودان به دلیل جنگ و کمبود تجهیزات پزشکی از خدمات خارج شده‌اند. مراکز فعال نیز با کمبود شدید ابتدایی‌ترین امکانات پزشکی مواجه هستند.

با ادامه جنگ و خشونت در سودان، میلیون‌ها نفر در شرایط بحرانی زندگی می‌کنند. سازمان‌های بین‌المللی هشدار می‌دهند که بدون پایان دادن به حملات و بهبود شرایط بهداشتی، این کشور با فاجعه‌ای انسانی روبه‌رو خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار