کد خبر:۱۲۳۵۸۰۸

بحران گرسنگی در سومالی؛ احتمال افزایش یک میلیون نفری گرسنگان به دلیل خشکسالی

به دلیل خشکسالی پیش‌بینی‌شده و کاهش بودجه کمک‌های بشردوستانه، احتمال دارد یک میلیون نفر دیگر در سومالی با بحران گرسنگی روبه‌رو شوند.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز؛ ژان مارتن باور، مدیر خدمات تحلیل امنیت غذایی و تغذیه این برنامه، اعلام کرد که به دلیل کاهش بودجه، تعداد گرسنگان در سومالی ممکن است حتی بیشتر هم بشود.

در حال حاضر، حدود ۳.۴ میلیون نفر در سومالی با ناامنی غذایی شدید مواجه‌اند و انتظار می‌رود این تعداد تا ماه‌های آینده به حدود ۴.۴ میلیون نفر افزایش یابد.

 کاهش بارندگی و خطر تشدید خشکسالی

پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که بین آوریل تا ژوئن ۲۰۲۵ بارندگی کمتر از میانگین خواهد بود. این موضوع می‌تواند پس از دو فصل ناموفق کشاورزی به تشدید خشکسالی منجر شود.

در سال ۲۰۲۲، منطقه شاخ آفریقا بدترین خشکسالی خود را در بیش از چهار دهه گذشته تجربه کرد. بر اساس یک مطالعه، این خشکسالی منجر به مرگ تا ۴۳ هزار نفر شد.

 تأثیر کاهش بودجه بر کمک‌های غذایی

در حال حاضر، برنامه «غذا برای جهانیان» تنها به حدود ۸۲۰ هزار نفر در سومالی کمک می‌کند، در حالی که در دوران اوج بحران در سال ۲۰۲۲ به ۲.۲ میلیون نفر کمک‌رسانی می‌شد.

باور همچنین هشدار داد که کاهش احتمالی بودجه ایالات متحده، به‌ویژه در دوران دونالد ترامپ، هنوز در محاسبات در نظر گرفته نشده و می‌تواند شرایط را وخیم‌تر کند.

 عوامل تشدید بحران:

  1. پیش‌بینی‌های آب‌وهوایی نامطلوب
  2. کاهش بودجه کمک‌های بشردوستانه
  3. افزایش قیمت مواد غذایی
  4. درگیری‌های داخلی

 کودکان، آسیب‌پذیرترین قربانیان گرسنگی

برنامه «غذا برای جهانیان» اعلام کرد که کودکان زیر پنج سال بیشتر از سایر گروه‌ها از سوءتغذیه رنج خواهند برد.

پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که تا دسامبر ۲۰۲۵ حدود ۱.۷ میلیون کودک با سوءتغذیه شدید مواجه خواهند شد که از این تعداد، ۴۶۶ هزار کودک با سوءتغذیه حاد شدید دست‌وپنجه نرم خواهند کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار