کد خبر:۱۲۳۸۲۰۴

آغاز مذاکرات میان هیئت‌های آمریکایی و اوکراینی در جده

امروز، سه‌شنبه، مقاماتی از ایالات متحده و اوکراین در شهر جده عربستان سعودی مذاکراتی را آغاز کردند که هدف آن بررسی راه‌حلی برای جنگ میان مسکو و کی‌یف است. انتظار می‌رود که اوکراین در این دیدار پیشنهادی برای یک آتش‌بس جزئی ارائه دهد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: امروز، سه‌شنبه، مقاماتی از ایالات متحده و اوکراین در شهر جده عربستان سعودی مذاکراتی را آغاز کردند که هدف آن بررسی راه‌حلی برای جنگ میان مسکو و کی‌یف است. انتظار می‌رود که اوکراین در این دیدار پیشنهادی برای یک آتش‌بس جزئی ارائه دهد.

به گفته وزارت خارجه اوکراین، این نشست دو هفته پس از دیدار در کاخ سفید برگزار می‌شود؛ دیداری که شاهد درگیری‌های لفظی بین رهبران دو کشور بود.

مذاکرات جده، مهم‌ترین نشست پس از تنش در کاخ سفید

گفته می‌شود این گفت‌وگوها در جده مهم‌ترین مذاکرات میان دو طرف از زمان مشاجره شدید در کاخ سفید در تاریخ ۲۸ فوریه (۱۰ اسفند) است، زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، را به دلیل آنچه که "قدرنشناسی از حمایت‌های آمریکا" خوانده بود، سرزنش کرد.

زلنسکی روز گذشته وارد شهر جده در سواحل دریای سرخ شد تا با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، دیدار کند، اما مسئولیت مذاکرات با آمریکایی‌ها را به سه تن از مشاوران ارشد خود سپرد.

تأکید اوکراین بر ضمانت‌های امنیتی و آزادی اسرا

زلنسکی انتظار دارد که مذاکرات جده بر ضمانت‌های امنیتی متمرکز باشد و نتایج عملی به دنبال داشته باشد. او تأکید کرد که موضع اوکراین در این گفت‌وگوها کاملاً سازنده خواهد بود. وی همچنین بر اهمیت آزادی اسرای اوکراینی در روسیه و بازگرداندن کودکان اوکراینی به کشورشان به عنوان گامی کلیدی در تقویت اعتماد به تلاش‌های دیپلماتیک تأکید کرد.

رئیس‌جمهور اوکراین از نقش عربستان سعودی در این روند قدردانی کرد و گفت که جلسه مثبتی با ولیعهد سعودی داشته است. او در شبکه‌های اجتماعی نوشت: "بسیار مهم بود که سخنانی پر از اطمینان درباره آینده اوکراین بشنویم."

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار