کد خبر:۱۲۴۶۱۹۱

فرانسوا بایرو: تعرفه‌های ترامپ یک زلزله جهانی است که اولین قربانیان آن آمریکایی‌ها هستند!

نخست‌وزیر فرانسه، فرانسوا بایرو، هشدار داد که تعرفه‌های گمرکی جدید ترامپ می‌تواند بیش از نیم درصد از تولید ناخالص داخلی فرانسه را تحت تأثیر قرار دهد و موجب از دست رفتن هزاران شغل شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ نخست‌وزیر فرانسه، فرانسوا بایرو، هشدار داد که تعرفه‌های گمرکی جدید ایالات متحده می‌تواند تلاش‌های فرانسه برای کاهش کسری بودجه را مختل کند. وی افزود که این تعرفه‌ها ممکن است بیش از نیم درصد از تولید ناخالص داخلی فرانسه را تحت تأثیر قرار دهد. بایرو هشدار داد که این امر می‌تواند به از دست رفتن تعداد زیادی از شغل‌ها و رکود اقتصادی منجر شود و همچنین سرمایه‌گذاری‌ها را متوقف کند.

در مصاحبه‌ای با روزنامه «لو پاریزین» که شب گذشته منتشر شد، بایرو تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، برای وضع تعرفه‌های گمرکی بر کشورهای مختلف را «خطرناک» خواند و آن را به یک بحران جهانی تشبیه کرد. او این تصمیم را «زلزله جهانی» توصیف کرد که اولین قربانیان آن آمریکایی‌ها خواهند بود.

بایرو گفت: «بی‌ثباتی ناشی از این اقدام، اقتصاد جهانی را برای مدت طولانی تضعیف خواهد کرد.»

پاسخ فرانسه و اتحادیه اروپا به تعرفه‌های ترامپ

در همین راستا، وزیر دارایی فرانسه، اریک لومبار، اعلام کرد که پاسخ اتحادیه اروپا به تعرفه‌های گمرکی آمریکا ممکن است شامل تنظیم استفاده از داده‌های شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکایی باشد.

لومبار در مصاحبه‌ای که شب گذشته در روزنامه «جی دی دی» منتشر شد، گفت: «ما ابزارهای مختلفی در سطح اتحادیه اروپا داریم، از جمله ابزارهای نظارتی، مالی و گمرکی.»

وی افزود: «برای مثال، ما می‌توانیم الزامات زیست‌محیطی خاصی را تقویت کنیم یا استفاده از داده‌هایی که توسط شرکت‌های دیجیتال خاص تولید می‌شوند را تنظیم کنیم.»

اتحادیه اروپا، که بزرگ‌ترین شریک تجاری ایالات متحده است، اعلام کرده است که در صورت لزوم، به اقدامات متقابل روی خواهد آورد، از جمله از طریق تعرفه‌های گمرکی، نهادهای مالیاتی و هدف قرار دادن شرکت‌های فناوری آمریکایی.

تعرفه‌های ترامپ و تأثیرات جهانی

ترامپ چهارشنبه گذشته دستور اجرایی صادر کرد که بر اساس آن، تعرفه‌ای ۱۰ درصدی بر تمامی واردات به ایالات متحده و ۲۰ درصد برای واردات از اتحادیه اروپا و تعرفه‌های بالاتر بر واردات از کشورهای دیگر وضع می‌شود. این اقدام موجی از شوک و نگرانی در سراسر جهان ایجاد کرد.

بایرو همچنین گفت: «اولین نگرانی باید مربوط به تولیدکنندگان فرانسوی باشد، شرکت‌هایی که به ایالات متحده تولید و صادرات دارند»، هشدار داد که «ده‌ها هزار شغل در بخش کشاورزی در خطر است».

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار