آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۳۵۱

نفت آمریکا در سراشیبی سقوط؛ کمترین قیمت از آوریل ۲۰۲۱!

قیمت نفت خام «وست تگزاس اینترمدیت» آمریکا به زیر ۶۰ دلار سقوط کرد که پایین‌ترین سطح از آوریل ۲۰۲۱ است. این کاهش به دنبال تشدید جنگ تجاری ناشی از تعرفه‌های ترامپ و نگرانی از رکود اقتصادی رخ داده است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المیادین؛ قیمت هر بشکه نفت خام «وست تگزاس اینترمدیت» آمریکا برای اولین بار از آوریل ۲۰۲۱ به کمتر از ۶۰ دلار سقوط کرد. این کاهش قیمت روز یکشنبه (به وقت محلی) رخ داد و بازار آمریکا همچنان دچار نوساناتی است که ناشی از تعرفه‌های گمرکی اعلام‌شده توسط رئیس‌جمهور آمریکا، «دونالد ترامپ»، است.

قیمت نفت خام «وست تگزاس اینترمدیت» برای تحویل در ماه مه با ۳.۳۱ درصد کاهش به ۵۹.۹۴ دلار رسید.

نفت برنت در پایین‌ترین سطح از آوریل ۲۰۲۱

همچنین قیمت نفت برنت بیش از ۳ درصد کاهش یافت و به روند نزولی هفته گذشته ادامه داد. این کاهش در حالی صورت گرفت که تنش‌های تجاری فزاینده بین ایالات متحده و چین نگرانی‌ها از رکودی را برانگیخت که می‌تواند تقاضا برای نفت خام را کاهش دهد.

قراردادهای آتی نفت برنت با ۱.۴۱ دلار کاهش (۲.۱۵ درصد) به ۶۴.۱۷ دلار در هر بشکه در ساعت ۰۵:۱۴ به وقت گرینویچ رسید. همچنین قراردادهای آتی نفت خام «وست تگزاس اینترمدیت» آمریکا با ۱.۳۵ دلار کاهش (۲.۱۸ درصد) به ۶۰.۶۴ دلار رسید. در پایین‌ترین سطح معاملات، هر دو شاخص نفتی بیش از ۳ درصد سقوط کردند و به کمترین میزان خود از آوریل ۲۰۲۱ رسیدند.

دلایل کاهش قیمت

روز جمعه، قیمت نفت با افت ۷ درصدی مواجه شد، زیرا چین تعرفه‌های گمرکی بر کالاهای آمریکایی را افزایش داد و این موضوع جنگ تجاری را تشدید کرد. این وضعیت باعث شد سرمایه‌گذاران احتمال وقوع رکود را بیشتر پیش‌بینی کنند. هفته گذشته، نفت برنت ۱۰.۹ درصد و نفت خام «وست تگزاس اینترمدیت» ۱۰.۶ درصد از ارزش خود را از دست دادند.

«فاندانا هاری»، بنیان‌گذار شرکت تحلیل بازار نفت «Vanda Insights»، به رویترز گفت:«تا زمانی که وحشت در بازارها فروکش نکند، دشوار است بتوان کف قیمت نفت خام را پیش‌بینی کرد. همچنین تا زمانی که ترامپ اقدامی برای کاهش نگرانی‌ها در مورد جنگ تجاری جهانی و رکود انجام ندهد، آرامش بازارها دور از انتظار است.»

در واکنش به تعرفه‌های اعمال‌شده توسط ترامپ، چین روز جمعه اعلام کرد که تعرفه‌های اضافی ۳۴ درصدی بر کالاهای آمریکایی اعمال خواهد کرد. این اقدام نگرانی سرمایه‌گذاران را از وقوع یک جنگ تجاری جهانی فراگیر بیشتر کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار