سازماندهی اساتید دانشگاه برای مشارکت در حوزه رسانه
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دوره آموزشی کارگروه رسانههای استادی دانشگاههای استان آذربایجان غربی برگزار شد.
این نشست تخصصی با حضور جمعی از اساتید و صاحبنظران و با موضوع تأثیرگذاری و اقناع رسانهها در دنیای امروز برگزار شد. در ابتدای جلسه، حجتالاسلام محمدنژاد رئیس استانی دفاتر نهاد، ضمن عرض خیر مقدم به مخاطبین دوره، از تلاش و همت اساتید حاضر قدردانی کرد.
در ادامه سخنران ویژه این نشست مرتضی فاضلی، رئیس مرکز هماندیشی استادان کشور، به ایراد سخنرانی پرداخت.
رئیس مرکز هماندیشی استادان کشور در ابتدای سخنان خود با اشاره به اینکه امروزه در میان رسانهها «تأثیرگذاری» اهمیت بیشتری نسبت به صرف «داشتن رسانه» دارد افزود: اعتبار رسانهها، شامل اعتبار درونی و بیرونی است و عامل اصلی در موفقیت آنها در اقناع افکار عمومی است.
وی تاکید کرد: اعتبار درونی ناشی از صداقت، حرفهایگری و استفاده از منابع معتبر است. در حالی که اعتبار بیرونی حاصل همکاری رسانه با شخصیتهای علمی، فرهنگی و اجتماعی معتبر است.
فاضلی افزود: اساتید دانشگاه با توجه به جایگاه مرجعیت اجتماعی خود میتوانند نقش مهمی در تبیین مسائل و هدایت افکار عمومی داشته باشند. اساتید دانشگاه با فعالیت در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، میتوانند از ظرفیت جایگاه خود برای انتشار دستاوردهای علمی، ارتقای امید در جامعه و مقابله با فضاهای غیرحرفهای و زرد استفاده کنند.
در ادامه رئیس مرکز هم اندیشی استادان نهاد رهبری در کشور در خصوص شبکه «راد» (رسانه استادان دانشگاهها) گفت: شبکه راد با هدف شناسایی، توانمندسازی و سازماندهی اساتید برای مشارکت در حوزه رسانه ایجاد شده است.
وی در پایان ضمن تقدیر از تلاشهای صورتگرفته، بر اهمیت مسئولیت اجتماعی اساتید دانشگاه در فضای رسانه و تبیین دستاوردهای علمی و فرهنگی تأکید کرد.