آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۳۸۵۶
در حاشیه نشست مسئولان حفاظت نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران؛

وزیر علوم: امنیت کنکور ۱۴۰۴ را تضمین می‌کنیم

وزیر علوم گفت: امنیت کنکور ۱۴۰۴ را تضمین می‌کنیم و توصیه می‌کنم داوطلبان به دام شبکه‌های کلاهبردار نیافتند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سیمایی صراف امروز در حاشیه نشست روسای ستاد‌های استانی و نمایندگان تام الاختیار و مسئولان حفاظت نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۴ در محل سازمان سنجش آموزش کشور در جمع خبرنگاران گفت: آخرین هماهنگی‌ها با روسای ستاد‌های اجرایی کنکور سراسری صورت گرفت تا کنکور در سلامت و امنیت کامل برگزار شود.

وی افزود: توصیه ما به عوامل اجرایی این بود که در برگزاری کنکور امسال حتما خانواده‌ها در نظر گرفته شوند. احترام، شخصیت و عزت خانواده‌ها حفظ شود. کنکور رویدادی است که با اضطراب فراوان برای داوطلبان و خانواده‌های آنان همراه است و ما به سهم خودمان باید تلاش کنیم که این نگرانی را کاهش دهیم. حوزه‌های امتحانی در حد مقدورات اشان فضای مناسبی را برای خانواده‌ها تدارک می‌بینند.

وزیر علوم درباره ظرفیت پذیرش دانشجو در کنکور ۱۴۰۴ گفت: ظرفیت پذیرش امسال افزایش پیدا نمی‌کند. البته برای همه داوطلبان صندلی خالی داریم، اما رقابت برای رشته محل‌های خوب وجود دارد که ظرفیت آنها افزایش پیدا نمی‌کند. ظرفیت اصلی حدود ۱۵۰ هزار نفر است و در مجموع با بدون آزمون‌ها حدود ۴۸۰ هزار ظرفیت پذیرش دانشجو است. کسی داوطلب ورود به دانشگاه باشد بدون صندلی نمی‌ماند.

وی کیفیت آموزش را یکی از هدفگذاری‌های مهم وزارت علوم برشمرد و گفت: دانشجویان ما باید مهارت‌های بین المللی پیدا کنند. کیفیت آزمایشگاه‌ها و کلاس‌های درس باید افزایش پیدا کند تا بتوانیم در رقابت با دانشگاه‌های بزرگ دنیا سربلند بیرون بیاییم.

سیمایی صراف افزود: در عصر هوش مصنوعی آموزش به شکل دیگری خواهد بود. ما در میز آینده پژوهی وزارت علوم در حال بررسی هستیم که دانشگاه آینده احتمالا چگونه خواهد بود و دانشگاه‌ها را به آن سمت سوق می‌دهیم. عصر دیجیتال و عصر هوش مصنوعی مناسبات متفاوتی دارد و باید خودمان را با استاندارد‌های جهانی آموزش تطبیق دهیم.

وی درباره بورس‌های دانشجویی گفت: بورس دانش در پذیرش دانشگاه‌ها وجود دارد که توصیه می‌کنیم مراکز صنعتی و شرکت‌ها و دستگاه‌ها به آن توجه کنند. مراکز صنعتی و سرکت‌ها برای نیروی انسانی خود به نیروی ماهر و کارآزموده و خلاق نیاز دارند. آنها می‌توانند داوطلب ماهر را گزینش کنند و دانشجو را بورسیه کنند و بعد فرد را استخدام کنند که فکر می‌کنم برخی از صنایع هنوز از این امکان خبر ندارند که توصیه می‌کنم بورسیه دانش را مطالعه کنند.

وزیر علوم درباره امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۴ تاکید کرد: ما امنیت آزمون سراسری را تضمین می‌کنیم. سابقه ما نیز موید این موضوع است. کنکور ۱۰۰ درصد بدون باگ و تقلب برگزار خواهد شد. تا مرحله حضور در جلسه امتحان هیچ سوال و پاسخنامه‌ای بیرون نمی‌آید. به داوطلبان و خانواده‌ها باید این اطمینان را بدهم که تا شروع جلسه آزمون مطمئن باشند هیچ گونه تقلب و خطایی صورت نمی‌گیرد و فریب شبکه‌های کلاهبردار را نخورند، هزینه نکنند. خدای نکرده اگر در این دام بیافتند ممکن است تا سال‌ها از حضور در کنکور محروم شوند.

وی خاطر نشان کرد: در جلسه آزمون کسی با ابزار‌های مدرن تقلب که متاسفانه وجود دارد، مرتکب خطایی شود، مطمئن باشید که ابزار برخورد آن هم دیده شده است. امسال به دستگاه‌هایی مجهز هستیم که سیگنال‌ها را می‌گیرد. از نسل چهارم سیگنال یاب با تعداد بیشتر استفاده شده است؛ لذا توصیه می‌کنم داوطلبان به تلاش خودشان اعتماد کنند.

سیمایی اظهار کرد: نگرانی دوستان انتظامی و امنیتی این است که برخورد با متخلفان در کنکور شدیدتر، بازدارنده‌تر و سریعتر باشد که تقاضای به حقی است و ما هم پیگیری می‌کنیم.

وزیر علوم درباره شرایط امنیت فضای بیرون دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها یادآور شد: بازهم برای از دست دادن امیرمحمد خالقی اظهار تاسف می‌کنم. در همان زمان روسای دانشگاه‌ها را مکلف کردیم که با همکاری شهرداری‌ها روشنایی معابر دانشگاهی را تامین کنند و با همکاری پلیس امنیت منطقه را تامین کنند.

وی افزود: پلیس امکان پوشش همه مناطق را ندارند. گشت‌های پلیس را افزایش داده‌اند، اما از برخی دانشگاه‌ها گزارش شده است که هنوز به وظایف خود عمل نکرده‌اند. من از شورا‌های صنفی دانشجویان می‌خواهم که با نامه رسمی به رئیس دانشگاه تذکر بدهند و امنیت معابر را از رئیس دانشگاه مطالبه کنند. من پشت تصمیم شورا‌های صنفی هستم.

سیمایی گفت: در وزارت علوم هم کارگروهی تشکیل داده‌ایم که ایمنی معابر دانشگاهی به همان ترتیبی که خواسته شده است اجرا شود. یک بخشنامه دیگر مدیرکل حوزه وزارتی به دانشگاه‌ها داده است که دانشگاه‌ها پاسخگو باشند. البته تاکید می‌کنم شورا‌های صنفی دانشجویان تعهد و وظیفه دانشگاه‌ها را پیگیری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار