آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۰۰۹

کابینه رژیم صهیونیستی: هیچ نوع کمک انسانی وارد غزه نخواهد شد

کابینه سیاسی امنیتی رژیم صهیونیستی در راستای تشدید فشار علیه حماس و مردم غزه برای پذیرفتن طرح پیشنهادی این رژیم در مذاکرات آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیستی، امشب تصویب کرد که در روز‌های آتی هیچ نوع کمک انسانی وارد غزه نشود.
کابینه رژیم صهیونیستی: هیچ نوع کمک انسانی وارد غزه نخواهد شد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، کابینه سیاسی امنیتی این رژیم امشب در نشست وزیران تصویب کرد که از ورود کمک‌های انسانی به غزه در روز‌های آینده ممانعت کند.

بر اساس این گزارش، همچنین اعضای این کابینه توافق کردند که اگر تصمیمی برای ورود این کمک‌ها به غزه گرفته شود، فقط به گونه‌ای انجام خواهد شد که به حماس اجازه ندهد این کمک‌ها را در اختیار بگیرد.

بنابر گزارش این رسانه صهیونیستی، در این جلسه، اعضای کابینه خواستار تشدید عملیات نظامی علیه غزه شدند و به ایال زمیر، رئیس ستاد ارتش این رژیم هشدار دادند که ارتش در نوار غزه ضعیف و سست عمل می‌کند.

در همین زمینه، میری رِگِو، وزیر راه و ترابری این رژیم به رئیس ستاد ارتش گفت: ما نمی‌توانیم به همین منوال ادامه دهیم. وی افزود: ما در غزه به شدت سست و ضعیف هستیم و شمار این نظامیان نصف نیرو‌های ارتش است. رگو مدعی شد که (رژیم) اسرائیل برای دستیابی به توافقی مطلوب برای آزادی اسرا، باید فشار نظامی را در غزه شدت بخشد.

با این حال ایال زمیر اظهارات اعضای کابینه را نپذیرفت و گفت: در حال حاضر هزاران نظامی اسرائیلی در غزه در حال جنگ هستند.

در همین ارتباط، یاریو لوین، وزیر دادگستری این رژیم پس از جلسه نامه‌ای به رئیس ستاد ارتش ارسال کرد و گفت: آنچه شما در جلسه گفتید غیرقابل قبول است. وی خطاب به زمیر افزود: شما می‌توانید در این زمینه توصیه و اعتراض کنید، اما نمی‌توانید برای ما تصمیم بگیرید. لوین همچنین در نامه به رئیس ستاد ارتش تأکید کرد و گفت: شما نمی‌توانید خواستار تصمیم‌گیری برای جنگ شوید و سپس از اجرای آنها خودداری کنید.

به گزارش ایرنا، کابینه رژیم صهیونیستی در حالی لایحه ممنوعیت ورود کمک‌های انسانی به غزه را تصویب کرد که سازمان ملل و نهاد‌های بین المللی حقوق بشر هشدار داده‌اند که از زمان آغاز جنگ در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) مردم غزه با بدترین بحران انسانی مواجه هستند.

اشغالگران از تاریخ دوم مارس (۱۲ اسفند) برای تحت فشار گذاشتن حماس و مردم غزه از ورود کمک‌های انسانی به این باریکه جلوگیری کرده و چند روز بعد، از تاریخ ۲۷ اسفند جنگ مجدد علیه غزه را آغاز کردند.

در همین راستا، صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) نیز اعلام کرد که وضعیت کودکان در غزه بسیار بحرانی است و این منطقه در لبه پرتگاه قرار دارد. این نهاد تأکید کرد که ورود کمک‌ها نباید به ابزار چانه‌زنی سیاسی تبدیل شود و جامعه جهانی باید برای بازگشایی مسیر‌های امدادرسانی به غزه فشار وارد کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار