آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۷۲۷

واکنش پکن به استرداد هواپیما‌های بوئینگ به آمریکا

وزارت بازرگانی چین در واکنش به خبر بازگشت سه فروند هواپیمای ۷۳۷ مکس به شرکت‌های هواپیمایی چین توسط شرکت بوئینگ آمریکا، اعلام کرد که جنگ تعرفه‌ای آغاز شده توسط آمریکا بازار حمل‌ونقل هوایی دو کشور را مختل کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روز پنجشنبه (۲۴ آوریل)، یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس که قرار بود به شرکت هواپیمایی چاینا ایر تحویل داده شود، صبح همان روز از مرکز تکمیل بوئینگ در ژوشان استان جِجیانگ به مقصد کارخانه مونتاژ نهایی بوئینگ در سیاتل آمریکا پرواز کرد.

سخنگوی وزارت بازرگانی چین روز سه‌شنبه (۲۹ آوریل) در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره بازگشت هواپیما‌های در انتظار تحویل بوئینگ گفت: چین و آمریکا در حوزه هواپیمایی غیرنظامی همواره همکاری‌های متقابل سودمند و طولانی‌مدتی داشته‌اند که به طور مؤثری تجارت و تبادلات انسانی بین دو کشور را تسهیل کرده است.

وی تصریح کرد که اقدامات آمریکا در استفاده از تعرفه‌های سنگین به طور جدی زنجیره‌های صنعتی و تأمین جهانی را مختل کرده و بازار حمل‌ونقل هوایی بین‌المللی را بر هم زده است، به گونه‌ای که بسیاری از شرکت‌ها قادر به انجام فعالیت‌های عادی تجاری و سرمایه‌گذاری نیستند و شرکت‌های هواپیمایی چینی و شرکت بوئینگ آمریکا نیز متحمل خسارات شده‌اند.

این سخنگو تأکید کرد که چین همچنان از همکاری‌های عادی تجاری میان شرکت‌های دو کشور حمایت خواهد کرد و امیدوار است که آمریکا صدای شرکت‌ها را شنیده و محیطی باثبات و قابل پیش‌بینی برای فعالیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری آنها فراهم آورد.

پیش از این نیز دو فروند هواپیمای دیگر که قرار بود به شرکت هواپیمایی «شیامن ایر» تحویل داده شوند، به ترتیب در روز‌های ۲۰ و ۲۱ آوریل به آمریکا بازگردانده شده بودند.

در پی اعمال تعرفه‌های متقابل از سوی آمریکا علیه چین، شرکت‌های هواپیمایی چینی شروع به تعلیق دریافت هواپیما‌های بوئینگ کرده‌اند و گزارش شده که شرکت «جی‌شیانگ ایر» نیز تحویل گرفتن هواپیما‌های بوئینگ ۷۸۷ خود را به تعویق انداخته است.

کلی آرتبرگ، مدیرعامل بوئینگ، هفته گذشته (۲۳ آوریل) تأیید کرد که چین دریافت هواپیما‌های بوئینگ را متوقف کرده و افزود که بخشی از هواپیما‌هایی که قرار بود به چین تحویل داده شود، به سایر شرکت‌های هواپیمایی منتقل خواهد شد.

طی روز‌های گذشته نیز شرکت‌های هواپیمایی مالزی و هند ابراز علاقه کرده‌اند که هواپیما‌های بازگردانده‌شده از سوی شرکت‌های چینی را خریداری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار