شمارش معکوس برگزاری نوزدهمین جشنواره فنآفرینی شیخ بهایی با جایزه ۲۴ میلیارد ریالی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سالن جلسات دفتر فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، امروز یکشنبه میزبان نشست خبری تبیین برنامههای رویداد مهم «نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی» با حضور محمدنبی شهیکی معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم و همچنین سیدمهدی ابطحی رئیس شهرک علمی و تحقیقات اصفهان بود.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی که به عنوان قدیمیترین و معتبرترین رویداد فناوری و نوآوری در کشور شناخته میشود، با حضور گسترده افراد خلاق، فنآفرین و کارآفرین، فرصتی مناسب برای تبادل ایدهها، تجربیات و دستاوردهای نوآورانه در حوزههای مختلف فناوری است.
در این جشنواره با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار میشود. علاوه بر رقابت جذاب طرحها و ایدههای نو در حوزه فناوری در بخش مسابقهای، رویدادهای جانبی مختلفی نیز برای فعالان زیست بوم کارآفرینی و نوآوری کشور تدارک دیده شده است.
ابطحی در این نشست، اظهار داشت: نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی به عنوان یک رویداد بزرگ و معتبر هر ساله با هدف شناسایی و حمایت از ایدههای نوآورانه و فناورانه و تقویت اقتصاد دانشبنیان در کشور برگزار میشود.
وی افزود: این رویداد در واقع یک فرصت ویژه برای معرفی ایدهها و محصولات فناورانه به سرمایهگذاران، برقراری ارتباط با فعالان این حوزه، بهرهمندی از مشاورههای تخصصی و همچنین رقابت با همتایان و کسب جوایز ارزنده است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقات اصفهان یادآور شد که این شهرک نخستین شهرک علمی است که ۳۰ سال پیش در اصفهان با هدف رشد اقتصاد دانشبنیان به واسطه شرکتهای فناور و دانشبنیان شکل گرفت.
ابطحی در ادامه با بیان اینکه، هم اکنون تعداد ۶۷۲ شرکت فناور در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با اشتغالزایی ۹۷۰۰ نفر مشغول فعالیت هستند، تصریح کرد: گردش نالی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در سال ۱۴۰۲ رقم ۳۵ همت بوده است.
وی رقم صادراتی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در سال ۱۴۰۲ را ۶۰ میلیون دلار اعلام کرد و افزود:هم اکنون بزرگترین cvc کشور در این شهرک مستقر است.
رئیس شهرک علمی و تحقیقات اصفهان با تاکید بر اینکه، شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با تاکید بر اینکه این مجموعه در طول ۳۰ سال گذشته مسیر رو به رشدی داشته است، افزود: این تغییرات متناسب با تغییرات در اکوسیستم نوآوری و فناوری در کشور بوده است.
ابطحی با بیان اینکه جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در دو بخش مسابقهای و غیر مسابقهای یا جانبی برگزار میشود، افزود: بخش مسابقهای از دو بخش شامل بخش طراحان کسب و کار به منظور رقابت بین طراحان کسب و کار برای ارائه بهترین ایدهها و طرحهای نوآورانه و همچنین بخش فنآفرینان نوپا و رشدیافته به عنوان یک فرصت برای استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان برای ارائه محصولات و خدمات نوآورانه برگزار میشود.
وی ادامه داد: تمامی طراحان کسبوکار با ایدههای نوآورانه و طرحهای کسبوکار قابل اجرا و البته فنآفرینان با محصولات و خدمات فناورانه تجاریسازی شده مخاطبان این جایزه میتوانند باشند.
رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان افزود: بخش غیر مسابقهای یا جانبی جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی نیز از سه بخش تشکیل شده است که شامل نمایشگاههای فناوری با حضور شرکتهای فناور و دانشبنیان، فرصتهای سرمایهگذاری همراه با مذاکرات مذاکرات دو جانبه (B۲B) برای ایجاد شرایط لازم برای ارائه حرفهای طرح.های منتخب به سرمایهگذاران و همچنین برگزاری نشستها و رویدادهای تخصصی است.
وی ادامه داد: جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی علاوه بر دو بخش اصلی مسابقهای و غیر مسابقهای دارای بخش های جانبی همچون جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت شهری و پویانمایی خواهد بود.
ابطحی با بیان اینکه، نوزدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان با اعطای۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان جایزه برگزار می شود در خصوص تعداد طرح های ارسالی به دبیرخانه نوزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی نیز تصریح کرد: تاکنون ۲۲۱ طرح از ۲۵ استان کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.