آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۱۷۱

بلاتکلیفی تعداد زیادی از مجوز‌های استخدامی در وزارت علوم

معاون سازمان اداری و استخدامی با اشاره به استفاده نشدن از تعداد زیادی از مجوز‌های ردیف استخدامی وزارت علوم از سال ۱۴۰۱ تاکنون خواستار پیگیری جدی‌تر این موضوع از سوی وزارت علوم شد.

بلاتکلیفی تعداد زیادی از مجوز‌های استخدامی در وزارت علوم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیصد و پنجاه و پنجمین جلسه هیئت عالی جذب اعضای هیئت علمی، با حضور اعضای هیئت عالی جذب و به ریاست محمدعلی کی‌نژاد در محل سازمان امور اداری و استخدامی کشور برگزار شد.

 

در ابتدای جلسه، رئیس هیئت عالی جذب با اشاره به مصوبات مربوط به نخبگان در این هیئت، بازه زمانی دوماهه برای بررسی پرونده‌های نخبگان را موجب تسریع در فرآیند جذب آنان دانست.

 

وی تأکید کرد مصوبات هیئت عالی جذب تا زمان لغو، لازم‌الاجراست و سازمان امور اداری و استخدامی می‌بایست این مصوبات را در جهت تسهیل جذب نخبگان اجرا کند.

 

در ادامه، ذبیح الله سلمانی معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به استفاده نشدن از تعداد زیادی از مجوز‌های ردیف استخدامی وزارت علوم از سال ۱۴۰۱ تاکنون، خواستار پیگیری جدی‌تر این موضوع از سوی وزارت علوم شد.

 

وی خاطرنشان کرد: با وجود اختصاص ۲۰ درصد از ردیف استخدامی دانشگاه‌ها به نخبگان بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم در اجرای این سهمیه عملکرد قاطعی نداشته است.

 

وی افزود: در جلسه‌ای با قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، توافق شد ردیف استخدامی مستقل برای ۱۲۶ نخبه مورد تأیید بنیاد صادر شود. در همین راستا مقرر شد که همچون گذشته، تا سقف ۲۰ درصد از مجوز‌های استخدامی وزارت علوم و وزارت بهداشت به برگزیدگان نخبه معرفی‌شده از سوی بنیاد ملی نخبگان اختصاص یابد.

 

در این جلسه، پنج پرونده متقاضیان ماده ۱۵ نیز توسط دبیر هیئت عالی جذب مورد تأیید قرار گرفت.

 

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان نیز با ارائه توضیحاتی درباره وضعیت دانشجویان خارج از کشور که خارج از فراخوان مراجعه می‌کنند، از هماهنگی با سازمان اداری و استخدامی برای جذب ۱۲۶ نخبه یاد شده خبر داد و بیان کرد: بیش از ۹۰ درصد نخبگان معرفی‌شده از سوی بنیاد، موفق به جذب در دانشگاه‌ها می‌شوند.

 

همچنین مقرر شد مرکز جذب وزارت علوم تا پایان هفته احکام کارگزینی نخبگان دارای ابلاغ رأی از هیئت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را صادر کند.

 

بنیاد ملی نخبگان نیز مکلف شد در جلسه آتی، احکام کارگزینی نخبگان خارج از فراخوان را ارائه دهد. در خصوص وزارت بهداشت نیز مقرر شد احکام کارگزینی نخبگان تا پایان هفته توسط مرکز جذب این وزارتخانه صادر شود.

 

از دیگر مصوبات این جلسه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

انتخاب رئیس مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم به عنوان نماینده وزیر و رئیس مرکز هیئت امنا به عنوان عضو حقوقی برای شرکت در جلسات هیئت عالی جذب.

 

تشکیل هیئت اجرایی جذب استانی مستقل برای دانشگاه‌های فاقد هیئت اجرایی جذب.

 

هماهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با دفتر برنامه‌ریزی آموزشی وزارت علوم برای تعیین نیاز‌های گروه معارف.

 

تمدید فراخوان جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم (فراخوان ۱۴۰۳) به مدت یک ماه.

 

مجاز بودن هیئت‌های اجرایی جذب دانشگاه‌ها برای جابجایی حداکثر ۵ درصد از نیاز‌های اعلام‌شده فراخوان ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بین رشته‌های همان مؤسسه، مشروط بر رعایت آمایش آموزش عالی و هماهنگی با رئیس مرکز نظارت و ارزیابی وزارتخانه مربوطه.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار