آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۰۶۶

حمله توپخانه‌ای نیرو‌های پشتیبانی سریع به اردوگاه ابوشوک؛ ۱۴ غیرنظامی کشته شدند

در حمله توپخانه‌ای نیرو‌های پشتیبانی سریع به اردوگاه ابوشوک در دارفور، ۱۴ نفر از اعضای یک خانواده جان باختند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ در ادامه تشدید خشونت‌ها در اقلیم دارفور سودان، منابع امدادی و «اتاق عملیات اضطراری اردوگاه ابوشوک» اعلام کردند که در حمله توپخانه‌ای سنگین نیروهای «پشتیبانی سریع» به اردوگاه آوارگان ابوشوک، ۱۴ نفر از اعضای یک خانواده کشته شده‌اند.

این اردوگاه در شهر الفاشر، مرکز ایالت شمال دارفور واقع شده و طی هفته‌های گذشته به‌طور مکرر هدف حملات سنگین قرار گرفته است؛ حملاتی که به گفته نهادهای امدادرسان، موجب کشته شدن ده‌ها غیرنظامی و آوارگی گسترده صدها هزار نفر شده است.

 

تکرار تراژدی در اردوگاه‌های آوارگان

 

در ماه آوریل نیز نیروهای پشتیبانی سریع، اردوگاه بزرگ زمزم در نزدیکی الفاشر را هدف قرار دادند؛ حملاتی که منجر به تخلیه کامل اردوگاهی با جمعیت یک میلیونی شد.

به گفته «هماهنگی کمیته‌های مقاومت»، فقط در آخرین هفته آوریل، بیش از ۷۵۰ گلوله خمپاره، موشک و توپ سنگین به مناطق مسکونی الفاشر اصابت کرده است؛ موضوعی که این نهاد آن را «مجازر هدفمند علیه غیرنظامیان» توصیف کرده است.

 

وضعیت بحرانی در دارفور

 

«سازمان بین‌المللی مهاجرت» تأکید کرده که تنها در جریان حمله به اردوگاه زمزم، بین ۶۰ تا ۸۰ هزار خانواده مجبور به ترک محل زندگی خود شده‌اند.

شهر الفاشر اکنون آخرین مرکز شهری مهم در دارفور است که همچنان خارج از کنترل نیروهای پشتیبانی سریع قرار دارد، و به همین دلیل، جایگاه راهبردی آن از نظر نظامی و سیاسی برای ارتش سودان اهمیت ویژه‌ای دارد.

سازمان ملل و ناظران حقوق بشری هشدار داده‌اند که احتمال وقوع جنایت‌های گسترده جنگی و پاک‌سازی قومی در مناطق تحت حمله بسیار بالاست.

 

حملات پهپادی به بندر سودان

 

در جبهه شرقی، شهر پورت‌سودان از پنج‌شنبه گذشته برای پنجمین روز پیاپی هدف حملات پهپادی قرار گرفته است. ارتش سودان اعلام کرده که پدافند هوایی موفق به رهگیری بخشی از این حملات شده، اما زیرساخت‌های حیاتی بندر، از جمله انبارهای سوخت، ایستگاه برق و فرودگاه پورت‌سودان مورد هدف قرار گرفته‌اند.

تا کنون، نیروهای پشتیبانی سریع نسبت به این حملات سکوت اختیار کرده‌اند و هیچ واکنشی رسمی از سوی آن‌ها منتشر نشده است.

 

بحران دیپلماتیک میان سودان و امارات

 

تنش دیپلماتیک میان سودان و امارات همچنان ادامه دارد. در ماه مارس، دولت سودان با طرح شکایتی رسمی در شورای امنیت سازمان ملل، امارات متحده عربی را به حمایت نظامی از نیروهای پشتیبانی سریع متهم کرد.

با این حال، دیوان بین‌المللی دادگستری این شکایت را رد کرده و آن را فاقد شواهد کافی برای اثبات نسل‌کشی دانست.

در همین حال، سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرده که امارات تسلیحات پیشرفته ساخت چین را در اختیار نیروهای پشتیبانی سریع قرار داده است؛ گزارشی که واکنش رسمی از سوی ابوظبی در پی نداشته است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار