آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۵۴۴

نخستین حمله پهپادی نیرو‌های پشتیبانی سریع به پورت‌سودان

نیرو‌های پشتیبانی سریع نخستین حمله خود را با پهپاد‌ها به پایگاه هوایی و تأسیسات پورت‌سودان انجام دادند. حملات باعث تلفات جانی نشد، اما نگرانی‌ها افزایش یافت.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ سخنگوی ارتش سودان امروز (یکشنبه) اعلام کرد که نیروهای پشتیبانی سریع نخستین حمله خود را با استفاده از پهپاد به یک پایگاه هوایی و تأسیسات دیگر در اطراف فرودگاه پورت‌سودان انجام داده‌اند.

این نخستین باری است که حملات نیروهای پشتیبانی سریع به شهر ساحلی پورتسودان در شرق سودان می‌رسد.

سخنگوی ارتش افزود که نیروهای پشتیبانی سریع امروز صبح پایگاه هوایی عثمان دقنه و انبار کالاها و برخی تأسیسات غیرنظامی در شهر پورتسودان را با استفاده از چندین پهپاد انتحاری هدف قرار دادند، اما این حملات منجر به تلفات جانی نشد.

وزارت خارجه سودان روز شنبه (دیروز) اعلام کرد که دست‌کم ۳۰۰ نفر در حملات نیروهای پشتیبانی سریع به شهر النهود در ایالت غرب کردفان در جنوب غربی سودان کشته شده‌اند. وزارت خارجه همچنین افزود که گروه میلیشیای «جنجه‌وید» همچنان به ارتکاب جنایات ضد بشری، کشتار و پاکسازی قومی در مناطق مختلف کشور ادامه می‌دهد و طی دو روز گذشته، یک کشتار وحشیانه دیگر در شهر النهود در غرب کردفان علیه غیرنظامیان به راه انداختند، که قتل‌ها بر اساس معیارهای قومی انجام شد.

وزارت خارجه سودان در بیانیه‌ای که دیروز منتشر کرد، افزود: «این نشان‌دهنده فقدان حداقل حس انسانی و اخلاقی در عناصر میلیشیا است که جنایات خود را مستند کرده‌اند، از جمله زیرگرفتن اجساد قربانیان و مسطح کردن آن‌ها با زمین، در حالی که به این اقدامات به عنوان پیروزی و قهرمانی افتخار می‌کنند. با این کار، این میلیشیا از تاریخ بدترین گروه‌های تروریستی که جهان به خود دیده، عبور کرده است.»

وزارت خارجه سودان همچنین خواستار اقدامات جدی‌تر از سوی شورای امنیت سازمان ملل و بازیگران بین‌المللی برای پایان دادن به تساهل و بی‌توجهی تقریباً غیرقابل قبول نسبت به میلیشیا و حامیان منطقه‌ای و خارجی آن‌ها شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار