آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۱۱۸۳

مودی: هند «باج‌گیری هسته‌ای» را تحمل نخواهد کرد

نخست وزیر هند، هشدار داد که هند هیچ نوع باج‌گیری هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد و به هرگونه حمله تروریستی در آینده قاطعانه پاسخ خواهد داد.
مودی: هند «باج‌گیری هسته‌ای» را تحمل نخواهد کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو نارندرا مودی، نخست وزیر هند، روز دوشنبه برای اولین بار از زمان آغاز عملیات سیندور، خطاب به ملت سخنرانی کرد و هشدار داد که هند هیچ نوع «باج‌گیری هسته‌ای» را تحمل نخواهد کرد و در صورت وقوع حمله تروریستی دیگر، قاطعانه پاسخ خواهد داد. 

مودی با اشاره به حملات پاکستان گفت که اقدامات نظامی «فقط متوقف شده است» و تأکید کرد که هند هر حرکت ارتش پاکستان را «از نزدیک زیر نظر دارد». او اعلام کرد که هند در رویکرد خود به تروریسم فرامرزی «عادی جدید» ایجاد کرده است و روشن ساخت که هرگونه تحریک در آینده با انتقام شدید «طبق شرایط خود» هند مواجه خواهد شد.

مودی تأکید کرد که هند در اقدام علیه مخفیگاه‌های تروریستی، صرف نظر از محل آنها، تردید نخواهد کرد و مجدداً تأکید کرد که هیچ کشوری در صورت پناه دادن به شبه‌نظامیان نباید انتظار مصونیت داشته باشد. او همچنین روشن کرد که هند کشور‌هایی را که از تروریسم حمایت یا آن را صادر می‌کنند، تحمل نخواهد کرد.

مودی: نیرو‌ها آزادی کامل برای کشتن داشتند

نخست وزیر هند، اعلام کرد که هند به نیرو‌های مسلح خود "آزادی کامل برای کشتن تروریست‌ها" داده است.

این عملیات که پس از حملات اخیر، گروه‌های شبه‌نظامی را هدف قرار می‌داد، نشان‌دهنده تشدید شدید تنش‌های هند و پاکستان بود. مودی از دقت و شجاعت ارتش تمجید کرد و ادعا کرد که این عملیات با تعداد زیادی کشته و تخریب مخفیگاه‌ها، اعتماد به نفس ارتش پاکستان را تضعیف کرده است. مودی افزود که هند در روز‌های اخیر هم قدرت و هم خویشتنداری خود را نشان داده است.

او این ماموریت را به زنان هندی تقدیم کرد و گفت که این حمله پاسخی به دردی است که بر آنها وارد شده است: "ما نشان داده‌ایم که نتیجه برداشتن سیندور از سر دختران و خواهرانمان چیست. "

هند و پاکستان بعدازظهر دوشنبه مذاکراتی در سطح نظامی برگزار کردند که بر حفظ تعهد مبنی بر اینکه هیچ یک از طرفین "حتی یک تیر شلیک نکنند یا هیچ اقدام تهاجمی یا خصمانه‌ای علیه یکدیگر آغاز نکنند" تمرکز داشت.

به گزارش ارتش هند این موضوع در هسته اصلی مذاکرات قرار داشت. هر دو طرف همچنین توافق کردند که اقدامات فوری برای کاهش حضور نیرو‌ها در امتداد مرز‌ها و مناطق اطراف را بررسی کنند. این جلسه توسط مدیران کل عملیات نظامی (DGMOs) هر دو کشور برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار