
برگزاری کنگره ملی ادبیات پایداری در کرمان

به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری امروز با حضور جمعی از فعالان و پژوهشگران این عرصه در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان و با پیام سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح کشور آغاز به کار کرد.
رییس یازدهمین کنگره ملی ادبیات پایداری در این مراسم گفت: برگزاری کنگره ملی ادبیات پایداری یکی از نمادهای ارتباط دانشگاه با جامعه است.
حسین اکبری فرد افزود: این کنگره با همکاری دانشگاه شهید باهنر کرمان و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان کرمان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه برگزاری و اجرای این گونه کنگرهها نشان از ورود دانشگاه به مسائل علوم انسانی دارد.
اکبری اعلام کرد: از جمله برکات کنگره ادبیات پایداری میتوان به تهیه و نشر نشریه پایداری و چاپ کتب مجموعه مقالات این عرصه اشاره داشت و برگزاری چنین کنگرههایی میتواند رزومه قوی برای دانشگاه باشد.
دفاع مقدس ادبیات پایداری را به یک مکتب و فرهنگ تبدیل کرد
سپس معاون هماهنگکننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت کشور نیز گفت: بعد از برگزاری ۱۱ دوره کنگره ادبیات پایداری و ۲۰ سال تلاش و مجاهدت به نظر میرسد این کنگره ملی به نقطهای رسیده است که میتواند به سمت نظریهپردازی پایداری حرکت کند چرا که ما امروز فاقد یک نظریه علمی منسجم در حوزه پایداری و مقاومت هستیم.
علی اصغر جعفری با اظهار رضایتمندی از اینکه ادبیات پایداری در سایهسار انقلاب اسلامی قد کشید، در دفاع مقدس به بلوغ رسید و در مقاومت به ثمر نشست افزود: دفاع مقدس ادبیات پایداری را به یک مکتب و فرهنگ تبدیل کرد.
وی گفت: مفتخریم ادبیات فارسی، یکی از بلندآوازهترین و پرثمرترین جلوههای ادبیات جهان است؛ ادبیاتی که کرامت، حکمت، خرد، عزت، نوعدوستی، آزادگی و دفاع از مظلوم جزو ویژگیهای این ادبیات محسوب میشود.
او افزود: امروز ما در فراز و فرود تاریخ ادبیات پایداری شاهد باروری و بلوغ در حوزه معانی و تعابیر هستیم، دیگر پایداری به شکل گذشته نیست بلکه امروز در عرصههای مختلف جوانه زده است.
وی گفت: یکی از گونههای پرافتخار این ادبیات، ادبیات پایداری است و این ادبیات ریشه در تاریخ کهن سرزمین دارد.
معاون هماهنگکننده و امور مجلس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت تاکید کرد: ما امروز مکلف به پایداری، گسترش این حوزه و پاسداری از این میراث گرانبها هستیم که این یکی از ویژگیهای امروز ادبیات پایداری ما است.