آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۱۶۹

مشارکت رژیم صهیونیستی در مانور نظامی مشترک با یک کشور عربی

مشارکت تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی در مانور نظامی مشترک در یک کشور عربی، خشم کاربران عرب فضای مجازی را برانگیخت.
مشارکت رژیم صهیونیستی در مانور نظامی مشترک با یک کشور عربی

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری عربی ۲۱، سایت‌های اجتماعی تصاویری از نظامیان رژیم صهیونیستی وابسته به تیپ گولانی را منتشر کردند که در مانور نظامی مشترک در مراکش موسوم به «شیر آفریقایی» مشارکت کرده بودند.

این تصاویر که تعدادی از نظامیان صهیونیست را نشان می‌دهد که در محل مانور با پرچم رژیم صهیونیستی حضور دارند، خشم کاربران عرب را در فضای مجازی برانگیخته است.

مانور شیر آفریقایی با مشارکت بیش از ۲۰ کشور از جمله تعدادی از کشور‌های عربی در مراکش برگزار می‌شود.

مشارکت نظامیان صهیونیست در مانوری نظامی در جهان عرب که با مشارکت تعدادی از کشور‌های عربی دنبال می‌شود، در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی و به ویژه تیپ گولانی تجاوز‌ها و نسل‌کشی‌های زیادی را در نوار غزه مرتکب شده‌اند.

جنبش مجاهدان فلسطین با صدور بیانیه‌ای نسبت به حضور عناصر تیپ گولانی در مانور مراکش، این اقدام را محکوم کرده و این تیپ را نظامیانی نازیستی دانست و افزود که این اتفاق در ادامه روند فروپاشی اخلاقی و انسانی در کشور‌های عربی و استمرار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد.

رژیم صهیونیستی در مانور شیر آفریقایی در سال ۲۰۲۲ تنها با مشارکت تحلیلگران نظامی خود حضور داشت، اما همزمان با آغاز نسل کشی در نوار غزه در سال ۲۰۲۳، مشارکت صهیونیست‌ها در این مانور گسترش پیدا کرده و در سال گذشته افسران و نظامیان اطلاعات تیپ گولانی در این مانور مشارکت کردند. این رزمایش به مدت ۱۰ روز با مشارکت‌های آمریکا و مراکش در اراضی مراکش برگزار شد.

یکی از تازه‌ترین جنایت‌های تیپ گولانی، کشتار بیش از ۱۵ امدادگر و کارمند مؤسسات سازمان ملل متحد بود که کمتر از دو ماه پیش صورت گرفت و هیاهوی زیادی را در جامعه بین‌الملل ایجاد کرد. این تیپ در بسیاری از جنایت‌های دیگر صورت گرفته در سرزمین‌های اشغالی نیز مشارکت داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار